Κλείσιμο

Ταξιδιωτικά Αφιερώματα!

Αναλυτικά Ταξιδιωτικά Αφιερώματα για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς σε Ελλάδα και Εξωτερικό!

Αφιερώματα

Χαλκιδική
Χαλκιδική
Η Χαλκιδική, αποτελεί ίσως τον πιο σημαντικό τουριστικό προορισμό της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο. Είναι ευρέως γνωστή για τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της, τις εντυπωσιακές χερσονήσους της, τις μοναδικές της παραλίες με τη χρυσαφένια άμμο, αλλά και τη φυσική της ομορφιά με τα πυκνά πευκοδάση.
Σαντορίνη
Σαντορίνη
Σταθερά στην πρώτη δεκάδα των πιο δημοφιλών προορισμών για ρομαντικές αποδράσεις γάμους και όχι μόνο , παγκοσμίως, η Σαντορίνη αποτελεί τον προορισμό-όνειρο ζωής για εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Είναι το νησί όπου όλες οι αισθήσεις βρίσκονται στο ζενίθ και ενώ οι απανταχού κοσμοταξιδεμένοι ταξιδιώτες δεν νοείται να μην έχεουν ζήσει έστω και μία επιβίβαση στο νοτιότερο νησί των Κυκλάδων. Σαντορίνη, το νησί λοιπόν όπου το όνειρο συναντά την πραγματικότητα. Το νησί, όπου θα νιώσεις πως η αγάπη…. Μπορεί να κρατήσει για πάντα.
Αράχωβα
Αράχωβα
Αν υπάρχει ένα μέρος στην Ελλάδα που θεωρείται must για χειμερινό τουρισμό, που κερδίζει όλα τα φώτα της δημοσιότητας με τους επώνυμους και όχι μόνο που προσελκύει, που κεντρίζει το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών, δεν είναι άλλη από την κοσμοπολίτισσα Αράχωβα, που βρίσκεται σκαρφαλωμένη στη ράχη του Παρνασσού και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Γραφική και μοναδική, με άγρια ομορφιά αλλά και με έντονο το παραδοσιακό στοιχείο, η Αράχωβα κρατά τα σκήπτρα των χειμερινών αποδράσεων.
Μάνη
Μάνη
Η ευρύτερη περιοχή της Μάνης ξαφνιάζει τους επισκέπτες μόλις την αντικρίσουν για πρώτη φορά!
Νάξος
Νάξος
Η Νάξος, με την μακραίωνη ιστορία της, την πλούσια παράδοσή της στο χορό και στο τραγούδι, τις μαγευτικές παραλίες της και τα γραφικά της χωριά, σας προκαλεί να την εξερευνήσετε και να μάθετε τα μυστικά της, αφήνοντάς σας άφωνους για τις συνεχείς εκπλήξεις που κρύβει και τις ομορφιές που αναδύει.