Κλείσιμο

Ταξιδιωτικά Αφιερώματα!

Αναλυτικά Ταξιδιωτικά Αφιερώματα για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς σε Ελλάδα και Εξωτερικό!

Αφιερώματα

Ζάκυνθος
Ζάκυνθος
Η πατρίδα του εθνικού μας ποιητή, Διονυσίου Σολωμού, η Ζάκυνθος, προικισμένη από τη φύση με μοναδικές ομορφιές, αποτελεί το τρίτο σε έκταση και πληθυσμό νησί των Ιόνιων νήσων και ένα από τα πιο όμορφα κατάφυτα νησιά της Ελλάδας.
Ιωάννινα
Ιωάννινα
Τι να πρωτοπεί κανείς για μία πόλη τόσο μαγευτική και μοναδική, μία πόλη με ιστορία, με χρώμα, με ατμόσφαιρα μυστηριακή. Τι να πρωτοπεί κανείς για την πρωτεύουσα της Ηπείρου που με τη μία ματιά της κοιτάζει την Ανατολή και με την άλλη τη Δύση. Για μία πόλη που υπήρξε τροφός πολιτισμού, αφού οι τέχνες και τα γράμματα άνθιζαν και ανθίζουν στον τόπο αυτό που σου τσιμπάει την καρδιά και σε κάνει να τον ερωτευτείς με την πρώτη κιόλας εξόρμηση. Ένας τόπος γνήσιος που αξίζει να ανακαλύψουμε.
Πήλιο
Πήλιο
Είναι ο τόπος όπου οι θεοί του Ολύμπου είχαν επιλέξει για τις διακοπές τους, τα αξιομνημόνευτα γλέντια τους και τους γάμους τους, Ένας τόπος που συνδυάζει με τον πιο αρμονικό και μαγικό τρόπο το βουνό και τη θάλασσα, ένας τόπος όπου η φύση βρίσκεται στην καλύτερη της στιγμή. Το Πήλιο απαιτεί μία φωτογραφική μηχανή με ελέυθερη και μεγάλη μνήμη, καθώς δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδείτε, τι να πρωτο-φωτογραφίσετε, τι να πρωτο-απολαύσετε. Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς όλες τις εποχές του χρόνου.
Καρπενήσι
Καρπενήσι
Ένα από τα πιο όμορφα βουνά της χώρας το Καρπενήσι, με την φύση να το αγγίζει από παντού, αφού περιτριγυρίζεται από δάση, αποτελεί έναν προορισμό ονειρικό για όλες τις εποχές του χρόνου.
Τρίκαλα Κορινθίας
Τρίκαλα Κορινθίας
Λίγο μετά το Ξυλόκαστρο, με κατεύθυνση προς Πάτρα, συναντάμε τα Τρίκαλα Κορινθίας, μία περιοχή πραγματικά μαγευτική, που ξεδιπλώνει σιγά σιγά τις ομορφιές τους στον ταξιδιώτη. Χάρη στη μικρή απόστασή από την Αθήνα, πάντα αποτελούσαν ιδανικό προορισμό των επισκεπτών, κυρίως για τα Σαββατοκύριακα, δίνοντας την ευκαιρία για γνήσια επαφή με την φύση και διαφυγή από την καθημερινότητα.
Προηγούμενο