Κλείσιμο

Seleni Suites

Μάθετε τα πάντα για το Seleni Suites. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Seleni Suites

Seleni Suites

Όλα ξεκίνησαν από μια ιδέα της Ελένης Βασιλάκη. Ήθελε να δημιουργήσει έναν ιδανικό προορισμό μέσα στη φύση, που θα προσέφερε στους επισκέπτες την απόλυτη χαλάρωση και ξενοιασιά, με σύγχρονες ξενοδοχειακές υπηρεσίες. Η ιδέα έγινε δυνατή επιθυμία για την πραγματοποίηση του ονείρου της, με αποτέλεσμα, σήμερα, να είναι η περήφανη ιδιοκτήτρια του Seleni Suites Boutique Deluxe Hotel!

Σε απόσταση 1 χλμ. από τη Βυτίνα, 40 χλμ. από την Τρίπολη και 190 χλμ. από την Αθήνα, μέσα σε μια καταπράσινη έκταση 26 στρεμμάτων, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε ένα όνειρο ζωής. Ένα ξενοδοχείο πρότυπο τεχνολογίας, απόλυτα ενταγμένο στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική του τόπου και στο φυσικό περιβάλλον, διαμορφωμένο σύμφωνα με την υψηλή αισθητική του σύγχρονου design.

Εξωτερικά, η μορφή του Seleni Suites παραπέμπει σε ένα λιτό αλλά επιβλητικό μοναστήρι. Η ξεχωριστή θέση του στους πρόποδες του Μαινάλου, με πανοραμική θέα στο δάσος και στην πανέμορφη Βυτίνα, πείθουν κάθε επισκέπτη πως αυτός ο τόπος είναι σχεδόν θεϊκός.
Εσωτερικά, οι χώροι του Seleni Suites σε ταξιδεύουν στις σύγχρονες πόλεις του κόσμου, εκεί που το στιλ και η αισθητική έχουν ξεπεράσει τα καθιερωμένα.

Το κτίριο του Seleni Suites είναι ένα «πράσινο κτήριο», που από την αρχική του δομή έως και την καθημερινή του λειτουργία (κλιματισμός, τρόποι μαγειρέματος και καθαρίσματος) σέβεται και προστατεύει το περιβάλλον. Στην κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί υψηλής ποιότητας υλικά, όπως παραδοσιακός σοβάς, φυσικό ξύλο, αλουμίνιο και πέτρα, ενώ διαθέτει βιοκλιματικό σχεδιασμό που συνδυάζει περιβαλλοντική ευαισθησία, άνεση, πολυτέλεια και εργονομία.

  • Ζεστή φιλική ατμόσφαιρα
  • Άνετοι και ξεκούραστοι χώροι
  • Διακριτική 24ωρη εξυπηρέτηση
  • Συναρπαστικές δραστηριότητες εντός και εκτός ξενοδοχείου.