Κλείσιμο

Art Mainalon

Μάθετε τα πάντα για το Art Mainalon. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Art Mainalon

Art Mainalon

Το νέο ξενοδοχείο Art Mainalon, ξεπροβάλλει  στο κέντρο του χωριού της Βυτίνας, καμωμένο από σμιλευτή πέτρα και ξύλο.

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο- πινακοθήκη, διότι αυθεντικά έργα τέχνης και γλυπτά Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών  κοσμούν τα δωμάτια καθώς και τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.  

Το Art Mainalon αποτελεί ένα προορισμό- εμπειρία για το ξεχωριστό κοινό του καθώς καταφέρνει να το μυήσει στα μυστικά της τέχνης. Αξίζει να το επισκεφθεί κανείς έστω και για μια οπτική περιήγηση.

Διαμονή

Το ξενοδοχείο διαθέτει πενήντα καινούργια δωμάτια με θέα στην οροσειρά του Μαινάλου, στο χωριό και στην εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου, προσφέροντας την απόλυτη χαλάρωση και αναψυχή σε ένα πολυτελές περιβάλλον, το οποίο αποπνέει ζεστασιά και οικειότητα.   
Η φινέτσα των δωματίων υπογραμμίζεται από το πάντρεμα του παραδοσιακού στοιχείου με αυτό της  τέχνης, καθώς  κοσμούνται από αυθεντικά έργα τέχνης Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Αυτό που χαρακτηρίζει το διάκοσμο των δωματίων είναι τα χειροποίητα έπιπλα, φωτιστικά καθώς και τα προσεγμένα- επώνυμα υλικά κατασκευής και διακόσμησης.