Κλείσιμο

Αρχοντικό Φιαμέγκου

Μάθετε τα πάντα για το Αρχοντικό Φιαμέγκου. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Αρχοντικό Φιαμέγκου

Αρχοντικό Φιαμέγκου

Τα Τρίκαλα Κορινθίας αποτελούν έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς διακοπών.

Στη μεσαία συνοικία των Τρικάλων, σε ένα σκηνικό που θυμίζει αλπικό τοπίο, δεσπόζει το ξεχωριστό από κάθε άποψη Αρχοντικό "Φιαμέγκου" ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να συνδυάσουν την απόδραση σ΄ ένα φυσικό παράδεισο με την αληθινή φιλοξενία και την πολυτέλεια μιας αξέχαστης διαμονής.

Ταξιδέψτε εκεί που σμίγουν η "Αρχοντιά" με το ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Συναντήστε τοπία που ακολουθούν τις φυσικές προσταγές, «παντρεύουν την αρχιτεκτονική και κουλτούρα με τις σύγχρονες ανάγκες που ζωντανεύουν μνήμες και εικόνες μιας ξεχασμένης ομορφιάς».

Η εξαιρετική διακόσμηση των εσωτερικών χώρων και δωματίων με τις επιλογές των επίπλων και των αντικειμένων, η αίσθηση θαλπωρής και μέτρου επιβεβαιώνει πως οι αληθινές αξίες της ζωής βρίσκονται στις μικρές καθημερινές απολαύσεις.

Η επιτυχημένη συνύπαρξη παράδοσης και εμπνευσμένης προσωπικής αισθητικής βρήκε την απόλυτη έκφραση στο Αρχοντικό προσδίδοντας την χαλάρωση και την ηρεμία σας...