Κλείσιμο

The Westin Resort, Costa Navarino

Μάθετε τα πάντα για το The Westin Resort, Costa Navarino. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

The Westin Resort, Costa Navarino

The Westin Resort, Costa Navarino

Το The Westin Resort Costa Navarino βρίσκεται δίπλα στις ακτές του ΙονίουΠελάγους, στην παραλία The Dunes Beach. Σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο, 445 δωμάτια και σουίτες, ο σχεδιασμός των οποίων έχει εμπνευστεί από τα παλιά Μεσσηνιακά αρχοντικά, χαρίζουν στους επισκέπτες τους ένα περιβάλλον αυθεντικής φιλοξενίας.

Τα περισσότερα δωμάτια διαθέτουν απρόσκοπτη θέα στο Ιόνιο και ιδιωτικές πισίνες υπερχείλισης, ενώ, παράλληλα, η απόλυτη άνεση ενός Heavenly Bed ® σας χαρίζει τον πιο ξεκούραστο ύπνο που είχατε ποτέ.

Έχοντας ψηφισθεί ως o «Καλύτερος Οικογενειακός Προορισμός» στην Ευρώπη, τοThe Westin Resort Costa Navarino είναι ο ιδανικός προορισμός για οικογενειακές αποδράσεις, καθώς σας προσφέρει μία πληθώρα από δραστηριότητες για παιδιά, θέτοντας, επίσης, στη διάθεσή σας δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τους μικρούς μας φίλους, το Cocoon και το SandCastle.

Την ίδια στιγμή το The Westin Resort CostaNavarino  πρωτοπορεί παρέχοντάς σας τη μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών στο χώρο των γαστρονομικών απολαύσεων. Ξεκινώντας τη μέρα σας με ένα πρόγευμα από τον πλούσιο υγιεινό μας μπουφέ με αντιοξειδωτικές τροφές και τροφές SuperfoodsRX και συνεχίζοντας σε κάποιο από τα bars ή τα pool bars μας, θα χαλαρώστε και θα νιώσετε γεμάτοι ενέργεια και δύναμη. Απολαύστε εδέσματα βασισμένα σε εξαιρετικής ποιότητας υλικά τοπικής παραγωγής σε κάποιο από τα εστιατόρια του resort και γευθείτε μενού από όλο τον κόσμο, από την Διεθνή, την παραδοσιακή Ελληνική και την Ιταλική κουζίνα, μέχρι τη Λιβανέζικη και την Ασιατική.