Κλείσιμο

Esperia City Hotel

Μάθετε τα πάντα για το Esperia City Hotel. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Esperia City Hotel

Esperia City Hotel

Απολαυστε τις διακοπες σας σ’ ενα ξενοδοχειο στην πολη της Ροδου!

Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο Esperia, ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων στην καρδιά της πόλης της Ρόδου. Το ξενοδοχείο Esperia είναι μέλος των Esperia Hotels, μιας αλυσίδας ξενοδοχείων με έξι ξενοδοχειακές μονάδες σε ολόκληρο το νησί. Το ξενοδοχείο Esperia στο κέντρο της πόλης της Ρόδου αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας.

Το ξενοδοχείο Esperia είναι ένα σύγχρονο city hotel με όλες τις ανέσεις, πισίνα, άψογες υπηρεσίες, ενώ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής απ’ όλα τα σημαντικά αξιοθέατα, τα εστιατόρια και τα καφέ της πόλης της Ρόδου.

Το ξενοδοχείο Esperia είναι ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να βρίσκονται στην καρδιά της κοσμοπολίτικης ατμόσφαιρας και πολύ κοντά στην παραλία. Η ιδανική του τοποθεσία, κοντά στο Καζίνο, και η απόσταση μόλις 100 μ. από την παραλία σας προσφέρει την ευκαιρία να συνδυάσετε διακοπές στις πανέμορφες παραλίες της Ρόδου. Το ξενοδοχείο Esperia μπορεί να αποτελέσει το ορμητήριό σας για να εξερευνήσετε το μαγευτικό νησί της Ρόδου χωρίς να χάσετε στιγμή από τις συγκινήσεις που σας προσφέρει.

Το έμπειρο προσωπικό και οι εγκαταστάσεις του Esperia σας χαρίζουν χαλαρωτικές, ανέμελες και οικονομικές διακοπές στο νησί.