Κλείσιμο

Myconian Ambassador Hotel

Μάθετε τα πάντα για το Myconian Ambassador Hotel. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Myconian Ambassador Hotel

Myconian Ambassador Hotel

Τα Myconian Collection Hotels & Resorts αποτελούν έναν κορυφαίο ξενοδοχειακό όμιλο στη Μύκονο, που περιλαμβάνει δωμάτια υψηλών προδιαγραφών, gourmet εστιατόρια, Spa και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για συνέδρια και γάμους. Έχουμε τέσσερις λόγους για να είμαστε υπερήφανοι: τα τέσσερα πολυτελή ξενοδοχεία μας, που κοσμούν έναν από τους πιο ρομαντικούς και κοσμοπολίτικους προορισμούς του κόσμου. Τα Myconian Collection προσφέρουν μια ευρεία γκάμα επιλογών διαμονής, με σκοπό να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη: από τα οικογενειακά ξενοδοχεία K Hotels στην πόλη της Μυκόνου μέχρι τα πολυτελή θέρετρα Royal Myconian Resort και Myconian Imperial & Thalasso Center στην πολυσύχναστη παραλία της Ελιάς.

Με πολυετή παράδοση στη φιλοξενία, τα Myconian Collection Hotels & Resorts έχουν τις ρίζες τους στο 1979, όταν ο ιδρυτής τους Γεώργιος Π. Δακτυλίδης ανοικοδόμησε το πρώτο του ξενοδοχείο, το Κοχύλι, κοντά στο κέντρο της πόλης της Μυκόνου. Το ξενοδοχείο ήταν πραγματικά πρωτοποριακό για την εποχή. Έναν χρόνο αργότερα, ο Γεώργιος Δακτυλίδης άνοιξε και ένα δεύτερο ξενοδοχείο, το Κοράλι και ακολούθησαν δύο ακόμα, το Κύμα και το Καλυψώ. Η επιτυχία των K-HOTELS τον έβαλε σε σκέψεις όσον αφορά την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για τουριστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο νησί.

Μαζί με τους 4 γιους του -που έδειξαν εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον για τον κλάδο της φιλοξενίας- ο Γεώργιος Δακτυλίδης προχώρησε στο επόμενο μεγάλο του εγχείρημα, την ανοικοδόμηση πολυτελών θερέτρων μπροστά στη θάλασσα. Το 1989 άρχισε η ανοικοδόμηση ενός ξενοδοχείου στην παραλία του Πλατύ Γιαλού, το οποίο ξεπερνούσε κατά πολύ τα standards του ανταγωνισμού στο νησί. Το Myconian Ambassador ολοκληρώθηκε το 1992 με 70 συνολικά δωμάτια, που προσέφεραν μοναδικές ανέσεις, κυρίως σε αμερικανούς και καναδούς επισκέπτες. Δύο ακόμα νέα πολυτελή ξενοδοχεία, το Royal Myconian και το Myconian Imperial, ολοκλήρωσαν το όραμα του Γεώργιου Δακτυλίδη κατά τα τέλη του 2002.