Κλείσιμο

Palladium Hotel

Μάθετε τα πάντα για το Palladium Hotel. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Palladium Hotel

Palladium Hotel

Το Palladium Hotel είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων στη Μύκονο. Ανάμεσα στο μαγευτικό αιγαιοπελαγίτικο γαλάζιο, την άγρια φυσική ομορφιά του Νησιού των Ανέμων και το εκτυφλωτικό ελληνικό φως, το ξενοδοχείο αυτό ξεχωρίζει για την ανυπέρβλητη αισθητική και τις ανέσεις του, φιλοξενώντας εκλεκτούς καλεσμένους από όλο τον κόσμο.

Το πολυτελές ξενοδοχείο Palladium στη Μύκονο είναι ένας πραγματικός παράδεισος που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη τόσο με την παραδοσιακή του αρχιτεκτονική, όσο και με τις παροχές και τις υπηρεσίες που προσφέρει στις εγκαταστάσεις του. Ο Πλατύς Γιαλός, η Ψαρού και φυσικά η γοητευτική Χώρα, βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το Palladium, ενώ τα υπέροχα δωμάτια, οι πισίνες, το γυμναστήριο και το κέντρο ευεξίας που διαθέτει, το καθιστούν ένα από τα πλέον πολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων στη Μύκονο.

Υπέροχες σουίτες πολυτελείας, κρυστάλλινες πισίνες, γυμναστήριο, εξειδικευμένες θεραπείες μασάζ, κέντρο ευεξίας, ατμοσφαιρικά εστιατόρια, πανύψηλοι φοίνικες που λικνίζονται στον αιγαιοπελαγίτικο άνεμο, γαλαζοπράσινη θάλασσα, λευκή άμμος. Το ξενοδοχείο Palladium, σε απόσταση αναπνοής από την Ψαρού, είναι από τα λίγα ξενοδοχεία στη Μύκονο που τα έχουν όλα. Οι διακοπές σας θα γίνουν ονειρικές σε αυτό το κομμάτι παραδείσου, στις Κυκλάδες και είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα θελήσετε να ξαναγυρίσετε.

Το Νησί των Ανέμων θεωρείται επάξια το πιο κοσμοπολίτικο και ζωντανό νησί στις Κυκλάδες. Τα πολυτελή ξενοδοχεία, οι υπέροχες, σμαραγδένιες παραλίες, όπως ο Πλατύς Γιαλός και η Ψαρού, τα gourmet εστιατόρια, η ζεστή φιλοξενία, οι καταπληκτικές μπουτίκ, οι διασημότητες από όλο τον κόσμο, η έντονη νυχτερινή ζωή κάνουν τη Μύκονο, βασίλισσα του Αιγαίου.

Το Palladium είναι ένα διαμάντι αρχιτεκτονικής αισθητικής, που ενσωματώνεται πλήρως στο φυσικό περιβάλλον, και ξεχωρίζει με την ανυπέρβλητη γοητεία, τις παροχές και τις υπηρεσίες του, αλλά και με την πραγματική προσοχή στη λεπτομέρεια. Η φιλοξενία αποκτά νέες διαστάσεις και οι διακοπές γίνονται αξέχαστες. Η Μύκονος αποτελεί διαχρονική αξία κατά τους καλοκαιρινούς, καυτούς μήνες, για εκείνους που ξέρουν να επιλέγουν το καλύτερο.