Κλείσιμο

ΑΜΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Μάθετε τα πάντα για το ΑΜΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

ΑΜΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

ΑΜΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Το ΑΜΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ βρίσκεται μέσα σ’ ένα καταπράσινο τοπίο 30 στρεμμάτων και συνδυάζει την ενέργεια και την γαλήνη της αρχαίας Ολυμπίας προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας. Φωτεινά δωμάτια, καλλωπισμένοι κήποι, μεγάλη πισίνα, σαλόνι με φιλόξενα σημεία συνάντησης, το μπαρ με το τζάκι και οι βεράντες μέσα στο πράσινο, συνθέτουν ένα μοναδικό περιβάλλον. 

Από κάθε γωνία του κατάλευκου από τα μάρμαρα σαλονιού, μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει τη θέα στο πράσινο, να χαλαρώσει και να απολαύσει τις διακοπές του.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 147 άνετα δωμάτια που μοιράζονται σε τρία επίπεδα και είναι πλήρως εξοπλισμένα για να σας χαρίσουν μια ευχάριστη και άνετη διαμονή. Επίσης το ΑΜΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία κοντά στους αρχαιολογικούς χώρους και είναι  διαθέτει συνεδριακές εγκαταστάσεις για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν δουλειά και διασκέδαση.