Κλείσιμο

CAVO TAGOO MYKONOS

Μάθετε τα πάντα για το CAVO TAGOO MYKONOS. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

CAVO TAGOO MYKONOS

CAVO TAGOO MYKONOS

Πυρήνας θετικής ενέργειας, το Cavo Tagoo, καλεί εκείνους που οδηγούνται από το ελεύθερο πνεύμα και την αισθητική τους, στην αναζήτηση μιας μοναδικής συνολικής εμπειρίας. 

Από το πρώτο βήμα στο κεντρικό lobby, ο επισκέπτης του Cavo Tagoo, βρίσκεται ήδη ενώπιον ενός λευκού καμβά, που ονειρεύεται να τον χρωματίσει με τα δικά του νησιώτικα όνειρα.

Πολύτιμο σαν έργο τέχνης και ερωτεύσιμο από την πρώτη ματιά, αποτελεί έναν προορισμό-εμπειρία, για το ξεχωριστό κοινό του.

Το Ξενοδοχείο Cavo Tagoo, αρχιτεκτονικό στολίδι στο κυκλαδίτικο σκηνικό της κοσμοπολίτικης Μυκόνου, ξεπροβάλει κατάλευκο, σαν φυσική προέκταση του τοπίου που το περιβάλλει.

Χτισμένο αμφιθεατρικά σε μια εντυπωσιακή βραχώδη πλαγιά, βλέπει στο Αιγαίο Πέλαγος και στο νησί της Δήλου, που αχνοφαίνεται στο βάθος. Με την κομψότητα και την ομορφιά ενός πολύτιμου λίθου, το Cavo Tagoo μαγνητίζει τους ταξιδιώτες και τους οδηγεί να ανακαλύψουν τα μυστικά του.

Η ασυναγώνιστη αισθητική των χώρων του, δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα στο εξωτικό lounge bar δίπλα στην πισίνα και το εντυπωσιακό κατάλευκο αναπαυτικό σαλόνι, στα ονειρεμένα δωμάτια και τις σουίτες με πισίνα και θέα στη θάλασσα, στο Spa Center και την Αίθουσα Γυμναστικής, στο εστιατόριο με τις ευφάνταστες γαστρονομικές προτάσεις.

Ένα ιδανικό περιβάλλον, που εξασφαλίζει άνεση στη διαμονή και διακριτικότητα στην εξυπηρέτηση, λίγα μέτρα από το κέντρο της Χώρας, σας καλωσορίζει στην κυκλαδική πλευρά της πολυτέλειας.