Κλείσιμο

Apollonion Resort & Spa

Μάθετε τα πάντα για το Apollonion Resort & Spa. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Apollonion Resort & Spa

Apollonion Resort & Spa

Το Apollonion Resort & Spa είναι ένα ολοκαίνουριο 5 αστέρων ξενοδοχείο για τις διακοπές σας. Βρισκόμαστε στην περιοχή Ξι, πολύ γνώστη για την παραλία με την χρυσή αμμουδιά της και πιο συγκεκριμένα στο όμορφο δυτικό κομμάτι του νησιού της Κεφαλονιάς, στο Ληξούρι Παλικής.

Στο Apollonion Resort & Spa προσφέρουμε μοναδικές υπηρεσίες, πολυτελείς και ξεκούραστες διαμονές είτε για ταξίδια αναψυχής είτε για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αξίζει να δοκιμάσετε τις νόστιμες παραδοσιακές και μεσογειακές γεύσεις προετοιμασμένες από την κουζίνα μας. Δροσερά Cocktails σερβίρονται στο μπαρ της 46 μέτρων πισίνας μας κάτω από τον μαγευτικό ήχο του τρεχούμενου νερού και τον επιβλητικό κήπο που όλα μαζί δημιουργούν την Όασή μας. Περισσότερες στιγμές χαλάρωσης μπορείτε να απολαύσετε στο Apollonion Health and Spa Center επιλέγοντας προγράμματα και θεραπείες ομορφιάς.

Εμπιστευτείτε μας επίσης στην οργάνωση οποιασδήποτε εκδήλωσης ή συνέδριου στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας ή στο συνεδριακό μας κέντρο.