Κλείσιμο

Kentrikon Hotel Restaurant

Μάθετε τα πάντα για το Kentrikon Hotel Restaurant. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Kentrikon Hotel Restaurant

Kentrikon Hotel Restaurant

Φωλιασμένο στην άκρη του φαραγγιού, ακριβώς στο κέντρο των Λαγκαδίων, το ξενοδοχείο ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ δεν αναπαύεται στο προνόμιο της μαγευτικής του θέσης. Σε ένα περιβάλλον μοναδικής φυσικής ομορφιάς και σε μια τοποθεσία που μόνο ιδανική μπορεί να χαρακτηριστεί το ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ προσφέρει υψηλά πρότυπα ποιότητας και αναβαθμισμένες υπηρεσίες φιλοξενίας. Το ξενοδοχείο υποδέχεται τους επισκέπτες του σε 20 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια που έχουν σχεδιαστεί με απόλυτη προτεραιότητα στην άνεση και την ικανοποίηση τους.

Η πολυτέλεια, η ηρεμία και η σύγχρονη αντίληψη σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές αρχιτεκτονικές αξίες είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου. Λιτές, αέρινες γραμμές, σύγχρονα αρχιτεκτονικά πρότυπα βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με τα τοπικά υλικά και στοιχεία δημιουργώντας μια εντυπωσιακή σύνθεση που διεκδικεί με αξιώσεις τα πρωτεία της φιλοξενίας στην ευρύτερη Αρκαδία. Τα δωμάτια με minimal διακόσμηση και επίπλωση και με ζεστά και χαλαρωτικά χρώματα προσφέρουν όλες τις ανέσεις ενώ τα περισσότερα διαθέτοντας μπαλκόνι με θέα το πανέμορφο φυσικό σκηνικό προσφέρουν στους επισκέπτες με σπάνιες στιγμές απόδρασης. Στο ισόγειο ο μεγάλος χώρος υποδοχής με τα μεγάλα ανοίγματα και τα παράθυρα προς το φαράγγι είναι ιδανικός για ένα ξεκίνημα με πλούσιο πρωινό ή την απόλαυση ενός ποτού ή καφέ μπροστά στο τζάκι απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα.