Κλείσιμο

Lagadia Resort

Μάθετε τα πάντα για το Lagadia Resort. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Lagadia Resort

Lagadia Resort

Τα μαγευτικά Λαγκάδια, επάξια συγκεντρώνουν την ακτινοβολία και τον μύθο του ομορφότερου ορεινού προορισμού της Αρκαδίας και το ξενοδοχείο Lagadia Resort, δίπλα στην κεντρική πλατεία, αποτελεί το σήμα κατατεθέν της όμορφης κωμόπολης. Με ιδιαίτερη έμφαση στην λεπτομέρεια, προσεγμένους χώρους, ατμόσφαιρα διακριτικής πολυτέλειας και αισθητική αρτιότητα, το ξενοδοχείο αποτελεί υπόδειγμα αρχιτεκτονικού σχεδιασμού που συνδυάζει μοναδικά την τοπική αρχιτεκτονική παράδοση με την κομψότητα και την παροχή σύγχρονων συνθηκών διαμονής και άνεσης.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου, ιδιαίτερα ευρύχωρα και ζεστά διαθέτουν φινετσάτη αρχοντιά με εκλεκτά έπιπλα, ζεστούς χρωματισμούς, απαλά, επώνυμα υφάσματα και βέβαια μοναδικές παροχές άνεσης και επικοινωνίας. Οι τύπου chalet σουίτες του ξενοδοχείου, διαθέτουν άνετο καθιστικό με πολύ μεγάλο μπάνιο και αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον για την απόλαυση ξεχωριστών στιγμών χαλάρωσης και ευεξίας.

Οι χώροι υποδοχής, σε γήινες χρωματικές αποχρώσεις και πινελιές αρχοντικών τόνων, διακρίνονται για την άνεση και την ευχάριστη αίσθηση που προσφέρουν ενώ ο προσεγμένος φωτισμός, τα αναπαυτικά καθίσματα και τα ξεχωριστά έπιπλα και αντικείμενα που διακοσμούν το χώρο συμβάλλουν στην ατμόσφαιρα χαλάρωσης που προσφέρει το ξενοδοχείο.

Συνδυάζοντας αριστοτεχνικά την πολυτέλεια με τα παραδοσιακά στοιχεία, τις εξαιρετικές παροχές και την επαγγελματικού επιπέδου φιλοξενία, το ξενοδοχείο αναδεικνύει και καθιερώνει, το ιδιαίτερό του στυλ, το εκλεπτυσμένο γούστο του αλλά και την αφαιρετική του διακόσμηση που συμβάλλει καταλυτικά στην ολοκλήρωση μιας ανάλαφρης και απολαυστικής διαμονής.