Κλείσιμο

Lagadia 4 Seasons Hotel

Μάθετε τα πάντα για το Lagadia 4 Seasons Hotel. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Lagadia 4 Seasons Hotel

Lagadia 4 Seasons Hotel

Στην αγκαλιά των μαγευτικών Λαγκαδίων και με φόντο την καταπράσινη φυσική ομορφιά της ορεινής Αρκαδίας, γεννήθηκε ένα μικρό κόσμημα φιλοξενίας και διαμονής που συνδυάζει τις αρχές της υψηλής αισθητικής με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την πολυτέλεια με την απλότητα και τον διακριτικό ρομαντισμό. Χτισμένο πάνω στην κεντρική πλατεία των Λαγκαδίων και με θέα που κόβει την ανάσα, το ξενοδοχείο αποτελεί έναν μικρό παράδεισο φιλοξενίας για όλη την ορεινή Αρκαδία.

Η γοητευτική αύρα του ξενοδοχείου κατακλύζει αμέσως τον επισκέπτη και τον προετοιμάζει για τις υπέροχες στιγμές χαλάρωσης που θα απολαύσει κατά την διάρκεια της διαμονής του. Υπόδειγμα καλαισθησίας και κομψότητας, οι χώροι υποδοχής διακρίνονται για την άνεση που προσφέρουν και την ατμόσφαιρα γαλήνης και ηρεμίας που αποπνέουν. Οι σύγχρονες παροχές άνεσης και επικοινωνίας σε συνδυασμό με την ευγένεια και την εξυπηρέτηση του προσωπικού εγγυώνται μια ιδανική διαμονή στα μαγευτικά Λαγκάδια.

Όλα τα δωμάτια, διακοσμημένα και επιπλωμένα σε ζωντανούς χρωματικούς τόνους, διακρίνονται για το ανάλαφρο αίσθημα χαλάρωσης που αποπνέουν διαθέτοντας σημαντικές παροχές άνεσης και επικοινωνίας που συμβάλλουν στην ολοκλήρωση της μαγευτικής απόδρασης στην ορεινή Αρκαδία.