Κλείσιμο

Farout Hotel & Spa

Μάθετε τα πάντα για το Farout Hotel & Spa. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Farout Hotel & Spa

Farout Hotel & Spa

Βρισκόμενο στην βουνοπλαγιά και έχοντας την εντυπωσιακή και χαλαρωτική θέα του Αιγαίου και των κρυστάλλινων νερών της παραλίας του Μυλοπότα, το Far Out Hotel & Spa καθίσταται η τέλεια επιλογή για αναζωογονητικές διακοπές για το σώμα και το πνεύμα 

Ο όμορφος συνδυασμός της αυθεντικής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής με την πολύ έξυπνη και σύγχρονη εσωτερική διακόσμηση, εξασφαλίζει ότι η παραμονή σας θα ισοδυναμεί με την εμπειρία ενός κόσμου γαλήνης και ευ ζειν. Η ιδανική του τοποθεσία, σας επιτρέπει είτε να απολαύσετε έναν καθοδικό περίπατο προς την παραλία, είτε να ανηφορήσετε με το λεωφορείο προς την Χώρα για τα πολυάριθμα σοκάκια της γεμάτα με μαγαζιά, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. 

Εάν επιθυμείτε μπορείτε να χαλαρώσετε στην πισίνα -η οποία βρίσκεται πάνω από το ξενοδοχείο κάνοντας την θέα της καταπληκτική-, παρέα με ένα δροσερό, εξωτικό κοκτέιλ από το μπαρ της πισίνας. Με 42 ανακαινισμένα δωμάτια όλα με ιδιωτικά μπαλκόνια και θέα στην θάλασσα το Far Out Hotel & Spa έχει ότι χρειάζεστε, εξασφαλίζοντας ότι οι διακοπές σας στην Ίο θα είναι αλησμόνητες και μαγικές.