Κλείσιμο

Sun Beach Resort Complex

Μάθετε τα πάντα για το Sun Beach Resort Complex. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Sun Beach Resort Complex

Sun Beach Resort Complex

Εάν ψάχνετε για ένα προορισμό που θα σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών τότε το οικογενειακό ξενοδοχείο Sun Beach Resort Complex στη Ρόδο είναι ακριβώς αυτό που ζητάτε!

Χτισμένο σε μια εκπληκτική τοποθεσία μπροστά στην παραλία της Ιαλυσσού και με μία ευρεία γκάμα εγκαταστάσεων, το ξενοδοχειακό θέρετρο Sun Beach είναι το ιδανικό μέρος για ζευγάρια, οικογένειες ή μεμονωμένους επισκέπτες που θέλουν να περάσουν αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές στην Ρόδο.Η διασκέδαση και η κεφάτη παραμονή σας στο ξενοδοχείο συμπληρώνεται με ένα καθημερινό πρόγραμμα ψυχαγωγίας κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους, ενώ οι διαθέσιμες παιδικές εγκαταστάσεις και τα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια για παιδιά υπόσχονται μοναδικές οικογενειακές διακοπές στην Ρόδο. Ανακαλύψτε ένα πραγματικό θέρετρο διακοπών όπου η προσωπική εξυπηρέτηση και η απόλυτη ικανοποίηση από τις διακοπές σας αποτελούν τις κορυφαίες προτεραιότητες μας

Απολαύστε την ιδιωτική παραλία ή εναλλακτικά χαλαρώστε σε μία από τις πισίνες που παρέχονται και εάν αισθανθείτε πιο δραστήριοι τότε το γυμναστήριο, οι αθλητικές εγκαταστάσεις και οι καθημερινές δραστηριότητες που οργανώνονται από την ομάδα animation θα σας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας.

Αν το μυστικό για ένα επιτυχημένο θέρετρο διακοπών είναι η μεγάλη γκάμα επιλογών αναψυχής και ψυχαγωγίας τότε θα διαπιστώσετε ότι το Sun Beach διαπρέπει αφού έχουμε δημιουργήσει μια σειρά από εγκαταστάσεις και δραστηριότητες που υπόσχονται ότι δε θα βαρεθείτε ποτέ στις διακοπές σας.