Κλείσιμο

Epsilon

Μάθετε τα πάντα για το Epsilon. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Epsilon

Epsilon

Το ξενοδοχείο Epsilon είναι ένα συγκρότημα επιπλωμένων διαμερισμάτων και στούντιο 4 αστέρων που ανήκει στην αλυσίδα ξενοδοχείων Esperia Hotels, με έξι ξενοδοχειακές μονάδες στο νησί της Ρόδου και μεγάλη παράδοση στη φιλοξενία και την παροχή υψηλών υπηρεσιών στους τομείς των ξενοδοχείων και της διασκέδασης στη Ρόδο.

Το ξενοδοχείο Epsilon βρίσκεται σε μία από τις πιο διάσημες περιοχές της Ρόδου, το Φαληράκι. Μια μεγάλη, πεντακάθαρη, βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία μόλις 12 χλμ. από το κέντρο της πόλης της Ρόδου. Στα διαμερίσματα και τα στούντιο του Epsilon θα απολαύσετε τις διακοπές σας στη Ρόδο με άνεση. Τα διαμερίσματα και τα στούντιο του Epsilon είναι ιδανικά για οικογένειες, παρέες και ζευγάρια που προτιμούν τη self- catering φιλοξενία, χωρίς να στερούνται τις υπηρεσίες ενός καλού ξενοδοχείου.

Στο ξενοδοχείο Epsilon θα απολαύσετε το μπάνιο σας στην παραλία που βρίσκεται μπροστά από το ξενοδοχείο. Το γήπεδο beach βόλεϊ διεθνών προδιαγραφών, το γήπεδο τέννις, οι εγκαταστάσεις για θαλάσσια παιχνίδια κάνουν τις ώρες κάτω από τον ήλιο ακόμα πιο διασκεδαστικές.

Απολαύστε τις διακοπές σας στο Φαληράκι της Ρόδου και το Epsilon Apartments με την εγγύηση των Esperia Hotels...