Κλείσιμο

ESPEROS VILLAGE RESORT

Μάθετε τα πάντα για το ESPEROS VILLAGE RESORT. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

ESPEROS VILLAGE RESORT

ESPEROS VILLAGE RESORT

Καλωσήρθατε στο Esperos Village, ένα resort πέντε αστέρων χτισμένο αμφιθεατρικά σ'έναν καταπράσινο λόφο με άπλετη θέα στη θάλασσα και το Φαληράκι της Ρόδου. Ένας ολόκληρος κόσμος φτιαγμένος αποκλειστικά για ενήλικες που αναζητούν το ιδανικό μέρος για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές με ηρεμία και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Το Esperos Village, μέλος των Esperos Resorts, συνδυάζει με τρόπο μοναδικό τη μοντέρνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική σ’ έναν καταπράσινο τοπίο γεμάτο όμορφες γωνιές, όπως το εκκλησάκι της Αγίας Σοφίας στην κορυφή του λόφου με υπέροχη θέα στη θάλασσα. Οι πισίνες, το γυμναστήριο μέσα στα δέντρα και τα εστιατόρια του Esperos Village προσθέτουν ακόμα περισσότερες καλόγουστες και καλοκαιρινές επιλογές στη διαμονή σας στο Φαληράκι της Ρόδου.

Το Esperos Village είναι μια πραγματικά κορυφαία επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν το γάμο τους ή να περάσουν το μήνα του μέλιτος στο Φαληράκι της Ρόδου. Η ιδιωτικότητα που σας παρέχουν τα δωμάτια και οι σουίτες του Esperos Village γίνονται το τέλειο σκηνικό για να περάσετε τις πρώτες μέρες της καινούργιας σας ζωής.

Οι μετακινήσεις μέσα στο Esperos Village πραγματοποιούνται με μικρά λεωφορεία που ξεκινούν από την είσοδο του ξενοδοχείου κάθε είκοσι λεπτά, ενώ οι επισκέψεις στο γειτονικό ζωολογικό κήπο και το water park είναι μόνο μερικά από τα κοντινά σημεία ενδιαφέροντος που μπορείτε να επισκεφθείτε. Η βραβευμένη με γαλάζια σημαία οργανωμένη παραλία στα γειτονικά ξενοδοχεία Esperos Mare και Esperos Palace, μέλη των Esperos Resorts, ολοκληρώνει τη διαμονή σας στο Φαληράκι της Ρόδου με τον πιο καλοκαιρινό και πολυτελή τρόπο.