Κλείσιμο

Esperides Beach Family Resort

Μάθετε τα πάντα για το Esperides Beach Family Resort. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Esperides Beach Family Resort

Esperides Beach Family Resort

Το Esperides Beach Family Resort είναι ένας παράδεισος για τα παιδιά δίπλα στη θάλασσα, ένας κόσμος γεμάτος ενέργεια και ζωντάνια που φτιάχτηκε για οικογένειες .

Το Esperides Beach Family Resort προσφέρει άνετη διαμονή ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, λαχταριστές γεύσεις και μια σειρά από δραστηριότητες ειδικά φτιαγμένες για τα παιδιά και τους συνοδούς τους. Στο Esperides Beach Family Resort τα παιδιά βρίσκουν ότι αναζητούν για καλοκαιρινή διασκέδαση και οι γονείς απολαμβάνουν ξέγνοιαστοι τις διακοπές τους στην πανέμορφη και βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία στο Φαληράκι της Ρόδου.

Με χαρούμενη διακόσμηση, γωνιές γεμάτες λιχουδιές, παιχνίδια και δραστηριότητες στους κήπους, στις πισίνες και τη θάλασσα, ώρες δημιουργικότητας με ειδικούς παιδαγωγούς, επισκέψεις στην παιδική χαρά και το ζωολογικό κήπο στο Esperides Beach Family Resort τα παιδιά λατρεύουν κάθε λεπτό των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Στα παιδιά σίγουρα αρέσει να βρίσκονται εδώ… στο Esperides Beach Family Resort στο Φαληράκι της Ρόδου.