Κλείσιμο

Αίγλη Resort & Spa

Μάθετε τα πάντα για το Αίγλη Resort & Spa . Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Αίγλη Resort & Spa

Αίγλη Resort & Spa

Αίγλη, ένα πολυτελές Νεόχτιστο ξενοδοχειακό συγκρότημα 5 αστέρων που κατασκευάστηκε με απόλυτο σεβασμό, στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική της κοσμοπολίτικης Αράχωβας και το περιβάλλον. Βρίσκεται ακριβώς 500 μέτρα έξω από την πόλη στο δρόμο προς τα χιονοδρομικά κέντρα Παρνασσού. Σε υψόμετρο 1050 μέτρα με μοναδική θέα, στο Δελφικό τοπίο και την Πελοπόννησο...
 
Οι εγκαταστάσεις
Η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου, βασισμένη στην ιδέα να δημιουργήσει μια μικρογραφία της Αραχωβας, με τα σπίτια να αναρριχώνται στους πρόποδες του Παρνασσού, μας οδήγησε στην κατασκευή ανεξάρτητων κτιρίων και αυτόνομων δωματίων. Ακολουθήσαμε πιστά την πετυχημένη συνταγή των παραδοσιακών πετρόχτιστων σπιτιών με τις καμάρες, την σκεπή με τα φυσικά κεραμίδια και το ξύλο, καθώς και τα μικρά στενάκια της Αραχωβας με τα πέτρινα σκαλιά και δρομάκια. Ξεχάστε οτι ξέρατε για τα ξενοδοχεία 5 αστέρων. Απλό, ζεστό και φιλικό περιβάλλον είναι το σκηνικό που δημιουργήσαμε για να σας χαρίσουμε ανέσεις 5 αστέρων σε ένα Boutique Resort Hotel, στην μικρή και γραφική Αράχωβα, που θα σας μείνει αξέχαστο.
 
 
Η ποιότητα
Διαιρέσαμε τα 3000 τ.μ. των εγκαταστάσεων σε μικρά διώροφα σπιτάκια με γνώμονα όλα τα δωμάτια να μην στερηθούν καθόλου από την μοναδική θέα που μας χάρισε η φύση. Μεγάλη προσοχή δόθηκε στην ποιότητα των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών μας με βασικό κριτήριο να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι. Όλα τα δωμάτια έχουν τζάκι, μπανιέρα αερομασάζ, μπαλκόνι, parking και γενικώς όλα είναι ισάξια εξοπλισμένα και διακοσμημένα. Μοναδικές χειροποίητες replices απο τα παλάτια όλου του κόσμου με την υπογραφή των πιο διάσημων σχεδιαστών επίπλων και φωτιστικών. Διακοσμητική υπέρβαση σε κάθε λεπτομέρεια. Επιβλητικά τζάκια σε κάθε κοινόχρηστο χώρο και σε όλα τα δωμάτια. Τα πιο γνωστά Brands της παγκοσμιας αγοράς, θα σας χαρίσουν αξέχαστη και ποιοτική διαμονή.
 
 
Οι υπηρεσίες
Έμφαση δόθηκε στις υπηρεσίες όπου μπορούν να απολαύσουν εκτός από τους πελάτες του ξενοδοχείου και όσοι δεν κατάφεραν να κλείσουν δωμάτιο σε εμάς. Απολαύστε την καφετέρια και το εστιατόριο, την κλειστή θερμαινόμενη πισίνα, το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και το SPA , τις αγορές σας από το κατάστημα χιονοδρομικών ειδών Koutras Snow sports, κάντε παγοδρόμιο όλο τον χρόνο στην τεχνιτή πίστα που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, αφήστε τα παιδάκια σας στον παιδότοπό μας και απολαύστε το ποτό σας. Χαλαρώστε κάθε στιγμή και ξεγνοιάστε με την ησυχία που μας προσφέρει η φύση.
 
 
Μαθήματα Σκι-Snowboard
Διδαχτείτε σκι και snowboard με τον πιο επαναστατικό τρόπο διδασκαλίας, με απόλυτη ασφάλεια, δεν σας αφήνουμε να πέσετε ούτε μια φορά, από 3 χρονών μέχρι όσο αισθάνεστε νέοι, ταχύρυθμα, κατευθείαν στην πίστα, σε μια μόνο ώρα μαθαίνετε να στέκεστε σωστά και να ισοροπείτε, να σταματάτε, να στρείβετε, να πέρνετε τον αναβατήρα, ασύγκριτη εμπειρία να κατεβαίνετε πίστα χωρίς κανένα φόβο, για να μην χτυπήσετε, αφού ήμαστε ακριβώς δίπλα σας και σας διορθώνουμε την κάθε σας λάθος κίνηση
μέσα σε ένα μόνο μάθημα, μαθαίνουμε εντελώς αρχάριο, να μπορεί να κατέβει πίστα, χωρίς να έχει ούτε μια πτώση και μετά το μάθημα να είναι έτοιμος να κάνει πλέον μόνος του σκι.

- Μαθήματα γίνονται μόνο σε πελάτες του ξενοδοχείου και μόνο με ραντεβού. Απευθυνθείτε στην υποδοχή του ξενοδοχείου στο τηλ. 2267031767