Κλείσιμο

Mr&Mrs-White-Tinos-Boutique-Hotel

Μάθετε τα πάντα για το Mr&Mrs-White-Tinos-Boutique-Hotel. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Mr&Mrs-White-Tinos-Boutique-Hotel

Mr&Mrs-White-Tinos-Boutique-Hotel

Το Mr&Mrs White Tinos Boutique Hotel είναι ένα ξενοδοχείο Α΄τάξης που βρίσκεται στην Ν.Α. πλευρά της Τήνου στον οικισμό Άγιο Ιωάννη Πόρτο. Είναι κτισμένο αμφιθεατρικά με θέα τον μαγευτικό κόλπο του Άγιου Ιωάννη.

Με προσεγμένες σουίτες σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που παρέχει και τις καλαίσθητες εγκαταστάσεις δημιουργεί μια ατμόσφαιρα κομψότητας.

Η διαμονή σας στο Mr&Mrs White Tinos Boutique Hotel θα σας μείνει αξέχαστη.

"Άγιος Ιωάννης Πόρτο"

Ο Άγιος Ιωάννης βρίσκεται στην Ν.Α. πλευρά της Τήνου με θέα το Αιγαίο. Στην περιοχή βρίσκονται θαυμάσιες παραλίες κατάλληλες για κολύμπι και ηλιοθεραπεία.

"Τήνος"

Η Τήνος είναι ένα από τα δημοφιλέστερα και γραφικά θέρετρα της Ελλάδας. Διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικό που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού όπως, παραδοσιακούς οικισμούς (χωριά), υπέροχο ηλιοβασίλεμα, εκπληκτική αρχιτεκτονική.
Εντυπωσιακές φυσικές ομορφιές και θαυμάσιες παραλίες. Αμέτρητοι τουρίστες ετησίως επισκέπτονται την Τήνο για να απολαύσουν αυτά τα ασύγκριτα χαρακτηριστικά.