Κλείσιμο

4* Tinos Beach Hotel

Μάθετε τα πάντα για το 4* Tinos Beach Hotel. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

4* Tinos Beach Hotel

4* Tinos Beach Hotel

Το Tinos Beach αποτελείται από 4 κτίρια. 
Το κεντρικό κτίριο έχει 3 ορόφους πάνω από το ισόγειο, με 112 δωμάτια και 5 σουίτες.
Τα υπόλοιπα 3 κτίρια - όλα τριών επιπέδων - διαθέτουν συνολικά 47 δωμάτια εκ των οποίων 14 είναι οικογενειακά με δύο χώρους ύπνου, 8 τρίκλινα και 24 δίκλινα.

Όλα τα δωμάτια δέχονται στον κυρίως χώρο τους την προσθήκη τρίτου κρεβατιού ή κούνιας. Για πολυμελείς οικογένειες τα δωμάτια στα bungalows είναι καταλληλότερα.

Τα δωμάτια του κεντρικού κτιρίου διακρίνονται σε superior & classic.
Τα superior έχουν άμεση θέα θάλασσα, μαρμάρινο μπάνιο και αναβαθμισμένη επίπλωση, ενώ στα classic απολαμβάνει κανείς την θάλασσα από το μπαλκόνι.
Τα 9 μονόκλινα έχουν θέα στον περιβάλλοντα χώρο του συγκροτήματος. 
Απο τις σουίτες οι 2 έχουν 2 υπνοδωμάτια ενώ στις άλλες 3 μπορεί να προστεθεί κρεβάτι στον χώρο του σαλονιού.

Όλα τα δωμάτια των 3 κτιρίων που γειτονεύουν με το κεντρικό εν σειρά διαθέτουν μπαλκόνι με πέργολα & θέα θάλασσα, είναι δε κατηγορίας classic.
Τα οικογενειακά και τα τρίκλινα έχουν μπαλκόνι στο κυρίως δωμάτιο και παράθυρο με θέα στον κήπο για τον δεύτερο χώρο ύπνου.
Τα κτίρια είναι παραδοσιακής αρχιτεκτονικής με ανοιχτούς διαδρόμους και χωρίς ανελκυστήρες.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να δοθεί στον Περιστεριώνα ο οποίος είναι πραγματικός αυτόνομος περιστεριώνας ανακατασκευασμένος σε δωμάτιο 2 επιπέδων, το υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι & το μπάνιο βρίσκονται στο επάνω επίπεδο, ενώ το σαλόνι στο ισόγειο. H πέργολα φιλοξενείται στο επίπεδο του γκαζόν. 
Ο περιστεριώνας ανήκει τιμολογιακά στην κατηγορία superior.