Κλείσιμο

Royal Myconian Resort

Μάθετε τα πάντα για το Royal Myconian Resort. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Royal Myconian Resort

Royal Myconian Resort

Ο όμιλος Myconian Collection Hotels & Resorts περιλαμβάνει ορισμένα από τα κορυφαία μπουτίκ ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Με παράδοση στην φιλοξενία από το 1979, αποτελεί έναν ηγετικό ξενοδοχειακό όμιλο που διαθέτει πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες, κέντρα θαλασσοθεραπείας & spa, εστιατόρια υψηλών προδιαγραφών, καθώς και εγκαταστάσεις για σεμινάρια, δεξιώσεις γάμων και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Ο όμιλος Myconian Collection Hotels & Resorts περιλαμβάνει τα Κ-Hotels, οικογενειακά ξενοδοχεία τεσσάρων αστέρων στην πόλη της Μυκόνου, το Myconian Ambassador, ένα από τα πιο πολυτελή μπουτίκ ξενοδοχεία στην Ελλάδα, καθώς και τα θέρετρα Royal Myconian Hotel & Thalasso Spa και Myconian Imperial Hotel & Thalasso Spa στη φημισμένη παραλία της Ελιάς.

Το πάθος μας για φιλοξενία και οι άριστες υπηρεσίες μας έχουν αναγνωριστεί από τα Relais & Châteaux και τα Leading Hotels Hotels of the World, που δίνουν τη σφραγίδα τους στα καλύτερα ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον κόσμο.