Κλείσιμο

Chora Resort & Spa

Μάθετε τα πάντα για το Chora Resort & Spa. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Chora Resort & Spa

Chora Resort & Spa

Το Chora Resort & Spa βρίσκεται στην Χώρα της Φολεγάνδρου, μόλις 3 χλ. από το γραφικό λιμάνι του Καραβοστάση.
Το νησί θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά και μαγευτικά Κυκλαδίτικα νησιά καθώς οι παραδοσιακές κατοικίες, χτισμένες στις πλαγιές του βουνού προσφέρουν υπέροχη θέα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Το υπέροχο σκηνικό έρχεται να συμπληρώσει το Βενετσιάνικο κάστρο, χτισμένο στην άκρη του βράχου, το οποίο χρονολογείται από τον 13ο αιώνα.
Τα 24 δωμάτια και οι σουίτες του Chora Resort & Spa εκτείνονται σε 3,000 τμ. μέσα σε κατάφυτους κήπους με τροπικά δέντρα και πολύχρωμα λουλούδια. Κάθε ένα από τα διαμερίσματα έχει το δικό του ξεχωριστό διάκοσμο, προσφέροντας την απέριττη κλασσική πολυτέλεια σε συνδυασμό με τον μοντέρνο εξοπλισμό για όλες τις σύγχρονες ανέσεις.
Το Spa του ξενοδοχείου μας, προσφέρει μια σειρά από χαλαρωτικές θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα. Φροντίζουμε κάθε επισκέπτης μας να απολαμβάνει μια ανεπανάληπτη εμπειρία τόνωσης και ευεξίας απαραίτητη κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Επιπλέον μπορείτε να απολαύσετε υπηρεσίες ομορφιάς, μακιγιάζ και styling, προσωπικό κομμωτή καθώς και μανικιού ή πεντικιούρ κατόπιν ζήτησης