Κλείσιμο

Μας Άρεσαν

To Tourism.gr σας παρουσιάζει ξενοδοχεία για όλα τα γούστα και απαιτήσεις των φίλων του.
Ζεστή φιλοξενία, μαγικές τοποθεσίες και ονειρική εξυπηρέτηση είναι τα κριτήρια για μια αξέχαστη εμπειρία, μερικά όμως έχουν κάτι ξεχωριστό!

Zefyros Ecoresort Hotel

Zefyros Ecoresort Hotel

Ένα τουριστικό χωριό στην πανέμορφη Ζάκυνθο το οποίο αποτελεί μια εναλλακτική τουριστική πρόταση για αξέχαστες και μοναδικές διακοπές.

Το Eco Resort Zefyros Hotel βρίσκεται στην ενδοχώρα της Ζακύνθου και συγκεκριμένα στο Άγιο Κυρηκο περιτυλιγμένο από αμπελώνες και ελαιώνες, αποτελεί μοναδικό προορισμό γι' αυτούς που αναζητούν την ηρεμία σε συνδυασμό με υψηλό σέρβις.

Η στρατηγική του θέση επιτρέπει στον επισκέπτη να γνωρίσει το νησί εύκολα και χωρίς να σπαταλά πολύτιμο χρόνο.

Στο Eco Resort Zefyros Hotel θα ανακαλύψετε ένα διαφορετικό τρόπο διακοπών γεμάτο δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους που θα σας χαρίσουν αξέχαστες εμπειρίες.

Το Eco Resort Zefyros Hotel αποτελείται από τέσσερα διώροφα κτίρια το Α - Β - Γ - Δ και συνολικά διαθέτει 71 δωμάτια. Στο κέντρο του συγκροτήματος βρίσκεται η πισίνα ενώ στο κεντρικό κτίριο βρίσκεται η αίθουσα υποδοχής, το μπαρ και το εστιατόριο και η DISCO.

Το ξενοδοχείο διαθέτει πολλές εγκαταστάσεις και εξοπλισμό για την ψυχαγωγία και τη διασκέδασή σας.

Διαθέτει το δικό του εστιατόριο, εσωτερικά και εξωτερικά του ξενοδοχείου με πανοραμική θέα από τον πρώτο όροφο. Το εστιατόριο διαθέτει φιλική εξυπηρέτηση και σερβίρει Ιταλική και Ελληνική κουζίνα αλλά και μερικά διεθνή πιάτα.