Κλείσιμο

Μας Άρεσαν

To Tourism.gr σας παρουσιάζει ξενοδοχεία για όλα τα γούστα και απαιτήσεις των φίλων του.
Ζεστή φιλοξενία, μαγικές τοποθεσίες και ονειρική εξυπηρέτηση είναι τα κριτήρια για μια αξέχαστη εμπειρία, μερικά όμως έχουν κάτι ξεχωριστό!

Remos Villas

Remos Villas

Μέσα σ' ένα καταπράσινο δάσος πυκνής οξιάς σε απόσταση αναπνοής από το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 πηγάδια, στον γραφικό οικισμό του Αγ. Παύλου Νάουσας, οι πέτρινες κατοικίες Ρέμος φαντάζουν η ιδανική επιλογή, για χαλάρωση και ξεκούραση, σ' ένα από τα πιο προικισμένα φυσικά τοπία της Βόρειας Ελλάδας, σε υψόμετρο 1250 μέτρων. Ένα τοπίο θαρρείς υπερβατικό, ένα τοπίο που συνειρμικά, παραπέμπει την καθημερινότητα σ' άλλες ονειρικές διαστάσεις.

Η κατασκευή τους από γήινα υλικά της περιοχής πέτρα και ξύλο δίνει ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα, που δένει αρμονικά με το περιβάλλον.

Η ανθρώπινη παρουσία ευγενική και διακριτική συγχρόνως, έρχεται να προσθέσει όλα εκείνα τα στοιχεία που δίνουν το στίγμα της ξεχωριστής, ποιοτικής διαμονής.

Έξι δίχωρες κατοικίες πλήρως εξοπλισμένες ιδανικές για οικογένειες, αλλά και τέσσερις ατμοσφαιρικές σοφίτες που παραπέμπουν σε αλπικά σαλέ σας περιμένουν όλες τις εποχές του χρόνου

Δοκιμάστε τις σπιτικές λιχουδιές με ντόπια υλικά, τα περισσότερα από τα αγροκτήματα και τις φάρμες της περιοχής

Απολαύστε prive πρωινό όποτε εσείς επιθυμείτε με σπιτικές μαρμελάδες και αυθεντικά βουνίσια αφεψήματα

Προγραμματίστε μια σειρά δραστηριότητες στο βουνό και τη φύση. Οργανώστε πεζοπορία σε σηματοδοτημένες διαδρομές κάντε mountain bike, αλπικό σκι και snowboard στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 πηγάδια

Επιχειρήστε να δοκιμάσετε την αίσθηση της αδρεναλίνης σας να απογειώνετε κυνηγώντας θηράματα όπως λαγούς και αγριογούρουνα στο ιδιωτικό εκτροφείο θηραμάτων της περιοχής

Οργανώστε μια επίσκεψη στα φημισμένα οινοποιεία της περιοχής της Νάουσας. Τα πιο πολλά διαθέτουν μικρά μουσεία που έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.