Κλείσιμο

ΑΕΣΚΩ RESORT

Μάθετε τα πάντα για το ΑΕΣΚΩ RESORT. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

ΑΕΣΚΩ RESORT

ΑΕΣΚΩ RESORT

Φωλιασμένο στην αγκαλιά του ελατοδάσους του Μαινάλου, περιτρυγιρισμένο απο έλατα, χιονισμένες πλαγιές και θέα που ξεκινά απο την μαγευτική Βυτίνα και εκτείνεται μέχρι τον Χελμό και τα βόρεια όρια της Ορεινής Αρκαδίας, το ξενοδοχείο ΑΕΣΚΩ RESORT υπόσχεται στους επισκέπτες του παραμυθένιες στιγμές απόλαυσης , σε ένα ονειρικό σκηνικό θαλπωρής και πολυτέλειας που θα αναζωογονήσει το σώμα και θα αφυπνίσει τις αισθήσεις.

Σε περίοπτη θέση στην δυτική, ελατόφυτη πλαγιά του Μαινάλου , τα 3 κτιριακά συγκροτήματα του ξενοδοχείου σε τοξοειδή σχηματισμό απλώνονται σε μια έκταση 15 στρεμμάτων, με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα κα το ξύλο που δεσπόζουν στην λιτή αρχιτεκτονική γραμμή. Οι εσωτερικοί χώροι, ζεστοί, χαλαρωτικοί με πολλά καθιστικά και άνετους καναπέδες, επιλεγμένα έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία, συνθέτουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που σαγηνεύει και μαγνητίζει. Η αίθουσα ευεξίας με το μεγάλο υδρομασάζ και την αίθουσα μασάζ σώματος υποδέχεται τους καλεσμένους και προσφέρει απολαυστικές εμπειρίες χαλάρωσης & αναγέννησης. Το coffe-bar, ο χώρος πρωινού, και το μεγάλο καθιστικό στον όροφο με την υπέροχη θέα, ολοκληρώνουν την μεθυστική εμπειρία της διαμονής στο ΑΕΣΚΩ RESORT.

Με προσεγμένη αισθητική, πολυτελείς ανέσεις, άριστο εξοπλισμό και φιλόξενη αίσθηση, οι 16 σουίτες του ξενοδοχείου αποτελούν μοναδικό καταφύγιο γαλήνης και απόλαυσης για τους επισκέπτες της Ορεινής Αρκαδίας. Μαγευτική θέα από τα μπαλκόνια, ατμοσφαιρικός φωτισμός, ζεστές πινελιές διακόσμησης και στοιχεία εκλεπτυσμένης πολυτέλειας συνδυάζονται αριστοτεχνικά, και δημιουργούν ένα παρα-μυθένιο σκηνικό φιλοξενίας.