Κλείσιμο

4* Theasis Hotel

Μάθετε τα πάντα για το 4* Theasis Hotel . Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

4* Theasis Hotel

4* Theasis Hotel

Σας καλωσορίζουμε στον δικτυακό τόπο του σύγχρονου ξενοδοχείου τεσσάρων αστέρων Theasis Hotel στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας.
Με τη διαμονή σας στον ιδιαίτερο και καλαίσθητο χώρο του ξενοδοχείου μας, εγγυόμαστε την ξεκούραση και χαλάρωση που χρειάζεστε μετά από μία γεμάτη ημέρα διακοπών και περιηγήσεων ή μία επίσκεψη εργασίας στην πανέμορφη κωμόπολη της Παραμυθιάς και την ευρύτερη περιοχή.
Το ξενοδοχείο μας αποτελείται από 20 ξεχωριστά και ευρύχωρα δωμάτια με ιδιαίτερη διακόσμηση και εκλεπτυσμένο ύφος. Θα σας εντυπωσιάσει με την άνεση και λειτουργικότητα όλων των χώρων και την άψογη φιλοξενία που σας εγγυάται η διεύθυνση και το προσωπικό μας.
Κάθε δωμάτιο και μία διαφορετική ατμόσφαιρα, κάθε δωμάτιο και μία διαφορετική αίσθηση. Από το νυφικό δωμάτιο του ξενοδοχείου μέχρι το κόκκινο, το βεραμάν και τα κλασικά δωμάτια του 1ου ορόφου θα αντιληφθείτε και θα απολαύσετε το σύγχρονο στυλ και την ιδιαίτερη αύρα που εκπέμπουν.
Η καφετέρια - bar του ξενοδοχείου καταλαμβάνει σημαντική θέση στο ξενοδοχειακό συγκρότημά μας.
Σε έναν καλαίσθητο και ζεστό χώρο οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το bar σερβίρει ποτό και οινοπνευματώδη σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον.