Κλείσιμο

Μούσες Art Suites

Μάθετε τα πάντα για το Μούσες Art Suites. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Μούσες Art Suites

Μούσες Art Suites

Το Muses Art Suites είναι ένας παραδοσιακός πέτρινος ξενώνας στην περιοχή Μεσαία Τρίκαλα. Περιβάλλεται από κήπους με γρασίδι και προσφέρει σουίτες με γραφική θέα στην εξοχή.

Σε απόσταση 10 λεπτών με το αυτοκίνητο θα βρείτε πολλές παραδοσιακές ταβέρνες που σερβίρουν τοπικές γεύσεις και κρασί από τους αμπελώνες της περιοχής.

Στην περιοχή παρέχονται πολλές δυνατότητες για δραστηριότητες για τους λάτρεις της φύσης. Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων παλιές εκκλησίες και μοναστήρια, υπέροχα λιβάδια με αγριολούλουδα, την Αρχαία Πελλήνη, τη Λίμνη Δασίου και το Σπήλαιο του Ερμή. Το ξενοδοχείο διαθέτει δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις του.

Τα Τρίκαλα Κορινθίας αποτελούν έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς διακοπών.

Ταξιδέψτε εκεί που σμίγουν η αρχοντιά με το ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Συναντήστε τοπία  που ακολουθούν τις φυσικές προσταγές, «παντρεύουν την αρχιτεκτονική και κουλτούρα με τις σύγχρονες ανάγκες που ζωντανεύουν μνήμες και εικόνες μιας ξεχασμένης ομορφιάς».

Η εξαιρετική διακόσμηση των εσωτερικών χώρων και δωματίων με τις επιλογές των επίπλων και των αντικειμένων, η αίσθηση θαλπωρής και μέτρου επιβεβαιώνει πως οι αληθινές αξίες της ζωής βρίσκονται στις μικρές καθημερινές απολαύσεις.