Κλείσιμο

Myconian K Hotels

Μάθετε τα πάντα για το Myconian K Hotels. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Myconian K Hotels

Myconian K Hotels

Τα Myconian K Hotels (Κοχύλι, Κοράλλι, Κύμα και Καλυψώ) σας προσκαλούν στον κόσμο της άνετης διαμονής με μια πρόταση προσιτής πολυτέλειας στο κέντρο της Μυκόνου. Εάν σχεδιάζετε μια ρομαντική απόδραση ή επιζητάτε μερικές ημέρες χαλάρωσης με την οικογένεια σας ή απλά θέλετε να ανακαλύψετε τον μαγευτικό κοσμοπολίτικο αέρα που πνέει στη Μύκονο, τα Myconian K Hotels είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς.

Τα Myconian K Hotels & Thalasso Spa Center βρίσκονται σε μια προνομιακή τοποθεσία, 10 μόλις λεπτά με τα πόδια από την πόλη της Μυκόνου. Προσφέρουν την εμπειρία ενός ασύγκριτα πολυτελούς, αλλά οικονομικά προσιτού ξενοδοχείου στη Μύκονο.

Εκλεκτή μεσογειακή κουζίνα, πισίνες σε διαφορετικά επίπεδα, ένα πολυτελές Κέντρο Θαλασσοθεραπείας και μαγευτική θέα που θα σας καθηλώσει: αυτό είναι το ιδανικό σκηνικό για να αναζωογονήσετε το σώμα και το πνεύμα σας, ένα ονειρικό περιβάλλον που σας υπόσχεται μια ξεχωριστή εμπειρία χαλάρωσης.