Κλείσιμο

Kinsterna Hotel

Μάθετε τα πάντα για το Kinsterna Hotel. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Kinsterna Hotel

Kinsterna Hotel

Ξενοδοχείο με θέα στο Κάστρο της Μονεμβάσιας

Ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων κρυμμένο από τους πειρατές στην καταπράσινη πλαγιά του Πάρνωνα, με μαγευτική θέα προς το Κάστρο της Μονεμβάσιας και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, το βυζαντινής περιόδου αρχοντικό χάνεται μέσα σε ασημένιους υπεραιωνόβιους ελαιώνες και αμπελώνες που δροσίζονται από τα νερά της στέρνας, σε μια έκταση 60 στρεμμάτων.

Πλούσια ιστορία και σύγχρονες ανέσεις

Η μακραίωνη ιστορία του στοργικά αναπαλαιωμένου αρχοντικού διακρίνεται στα αυθεντικά αρχιτεκτονικά και κατασκευαστικά στοιχεία που παραπέμπουν στις Βυζαντινές, Οθωμανικές, Ενετικές και Νεοελληνικές περιόδους του κτηρίου.

Όλες οι ανέσεις και υπηρεσίες ενός design boutique hotel πολυτελείας έχουν συμπεριληφθεί στις 27 εμπνευσμένες σουίτες και δωμάτια, ενώ οι υπηρεσίες μας επικεντρώνονται στον ρομαντισμό, την ευεξία και την αυθεντικότητα.

Ρομαντικό Ταξίδι στο Χρόνο

Ο σχεδιασμός και η διακόσμηση των σουιτών, δωματίων και κοινοχρήστων χώρων είναι εμπνευσμένος από τη μακρά ιστορία του κτηρίου, ενώ έχουν συμπεριληφθεί αντικείμενα και έπιπλα που αποτελούν σταθμό στο σύγχρονο design. Καθώς οι φιλοξενούμενοι απολαμβάνουν τις εγκαταστάσεις και το απαράμιλλο service ενός σύγχρονου design boutique hotel, εμπνέονται συγχρόνως σε ένα ρομαντικό ταξίδι στον χρόνο.

Στο gourmet εστιατόριο του ξενοδοχείου θα απολαύσετε ιδιαίτερες μεσογειακές γεύσεις με σύγχρονες πινελιές, από αγνά προϊόντα που προέρχονται και από το κτήμα του ξενοδοχείου, καθώς και επιλεγμένα τοπικά υλικά, ενώ στο εντυπωσιακό Kinsterna Spa θα εξαγνιστείτε στο παραδοσιακό τούρκικο χαμάμ και θα αναζωογονηθείτε με τις θεραπείες.

Η εμπειρία στο Kinsterna Hotel & Spa ολοκληρώνεται στον χώρο της επιβλητικής πισίνας, το νερό της οποίας κυλά σαν ποτάμι ανάμεσα στις αιωνόβιες πορτοκαλιές.

Είτε επιθυμείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ηρεμία της γαλήνιας περιοχής, είτε προτιμάτε να εμπνευστείτε από την συγκλονιστική ιστορία και τις αμέτρητες αποδράσεις που προσφέρει ο προορισμός, η φιλόξενη ομάδα του Kinsterna Hotel & Spa είναι στη διάθεσή σας με διακριτικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.