Κλείσιμο

Royal Heights Resort

Μάθετε τα πάντα για το Royal Heights Resort. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Royal Heights Resort

Royal Heights Resort

Το Royal Heights Resort, ένα μαγευτικό ξενοδοχείο χτισμένο σε μια πλαγιά με  εκπληκτική θέα στο Κρητικό Πέλαγος, προσφέρει στους φιλοξενούμενούς του μοναδικές εμπειρίες διαμονής. Βρίσκεται στην περιοχή Πεζούλα Μαλίων, σε έναν ιδιόκτητο λόφο 60 στρεμμάτων με εκπληκτική θέα στο γαλάζιο της θάλασσας που συναρπάζει. Απέχει μόλις  2 λεπτά από την όμορφη πλαζ των Μαλίων, 20 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου και 5 λεπτά από τις εγκαταστάσεις γκολφ Crete Golf Club στη Χερσόνησο.

Το Royal Heights Resort αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο που φιλοξενεί τις μοναδικές στιγμές σας δίνοντας έμφαση στην απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία, την υψηλή αισθητική και την ανυπέρβλητη φιλοξενία. Οι επισκέπτες μας ζουν βασιλικές εμπειρίες απόλαυσης σε ένα περιβάλλον όπου η διακριτική πολυτέλεια και η άψογη αισθητική συναντούν τα υψηλά standard φιλοξενίας. Διαθέτοντας εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες λειτουργεί εξίσου καλά ως θερινό και χειμερινό θέρετρο.