Κλείσιμο

Albatros Spa & Resort Hotel

Μάθετε τα πάντα για το Albatros Spa & Resort Hotel. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Albatros Spa & Resort Hotel

Albatros Spa & Resort Hotel

Το Albatros Spa & Resort Hotel προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε μικρή απόσταση από το Λιμάνι Χερσονήσου και μόλις 20μ. από την παραλία. Διαθέτει πισίνα, κέντρο ευεξίας και 2 εστιατόρια.

Ο συνδυασμός παραδοσιακής οικογενειακής κρητικής φιλοξενίας με την πολυτέλεια των συγχρόνων υποδομών που προσφέρει το ξενοδοχείο κάνουν την διαμονή σας αξέχαστη. Συστήνεται σε νιόπαντρους, ζευγάρια και για διοργάνωση μικρών συνεδρίων.

Το Albatros Spa & Resort Hotel παρέχει διαμονή με πρωινό ή ημιδιατροφή σε ένα περιβάλλον γεμάτο από εικόνες της Κρήτης. Οι παροχές που προσφέρει μπορούν να ανταποκριθούν στις ιδιαιτερότητες των πελατών μας καθώς φροντίζουμε προσωπικά κάθε ανάγκη και επιθυμία σας. Υπάρχουν δύο εστιατόρια, δύο πισίνες, παιδική χαρά, καταστήματα, ασύρματο internet, ΑΤΜ, Spa κλπ. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο σπα Euphoria, με μασάζ και περιποιήσεις προσώπου, το οποίο περιλαμβάνει τζακούζι, ατμόλουτρο, σάουνα και γυμναστήριο.

Το αεροδρόμιο του Ηρακλείου απέχει 23 χλμ. από το ξενοδοχείο. Σε απόσταση 400μ., υπάρχει στάση λεωφορείου που παρέχει συνδέσεις με όλους τους σημαντικούς προορισμούς στην Κρήτη.