Κλείσιμο

Αρίων

Μάθετε τα πάντα για το Αρίων. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Αρίων

Αρίων

Το ξενοδοχείο Αρίων βρίσκεται στο Ξυλόκαστρο, περιοχή Πευκίας, περίπου 115 χιλιόμετρα από την Αθήνα.

Για να φτάσετε σε μας με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Πατρών, είτε έρχεστε από το αεροδρόμιο είτε από το λιμάνι της Πάτρας. Μπορείτε επίσης να φτάσετε στο Ξυλόκαστρο με λεωφορείο από το σταθμό του Κιφησσού στην Αθήνα, ή με τρένο.

Η προνομιακή θέση του ξενοδοχείου, 10 μόλις μέτρα από την παραλία, φέρνει τη θάλασσα στα πόδια σας. Δίπλα βρίσκεται το περίφημο δάσος του Πευκιά, ένα δάσος ξακουστό για την ομορφιά του.

Σε εμάς θα βρείτε επίσης μια παιδική χαρά, για να κάνει την οικογενειακή διαμονή ακόμα πιο ευχάριστη.

Το Ξυλόκοστρο είναι μια μικρή, όμορφη και ήσυχη πόλη, στη βόρεια Πελοπόννησο, στις ακτές του Κορινθιακού κόλπου. Εδώ, η απλότητα συναντά την πολυτέλεια, όπως τα βουνά συναντούν τη θάλασσα. Το Ξυλόκαστρο προσφέρει καταπληκτικές παραλίες για κολύμπι και άλλες θαλάσσιες ασχολίες (σπόρ, βόλλευ κλπ). Επίσης, εδώ βρίσκεται ένα από τα πιο μοναδικά δάση κωνοφόρων στην Ελλάδα, το δάσος του Πευκιά.

Με 75 δωμάτια (56 τριπλά και 19 σουίτες), ένα καταπληκτικό εστιατόριο a la carte, καφέ & Spa καθώς και με τη θάλασσα ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο, μπορούμε να σας εγγυηθούμε μια ευχάριστη και ηρεμιστική διαμονή.

Επίσης, το ξενοδοχείο μας είναι η ιδανική τοποθεσία για τις εργασιακές συναντήσεις σας και συνέδρια. Οι συνεδριακές μας αίθουσες μπορούν να φιλοξενήσουν ώς 150 άτομα.