Κλείσιμο

ΘΕΙΣΟΑ

Μάθετε τα πάντα για το ΘΕΙΣΟΑ. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

ΘΕΙΣΟΑ

ΘΕΙΣΟΑ

Στην νοτιοδυτική πλευρά του καταπράσινου Μαινάλου, κοντά στον μυθικό Λούσιο ποταμό και το ελατοδάσος, δημιουργήθηκε το ξενοδοχείο ΘΕΙΣΟΑ. Χτισμένο αποκλειστικά από πέτρα & ξύλο, σε υψόμετρο 1.050 μέτρων, στην γραφική Καρκαλού Δημητσάνας, ξεχωρίζει για την αρχοντιά και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του.

Σε απόλυτη συνάρτηση με το μαγευτικό φυσικό περιβάλλον, συνδυάζοντας την παράδοση και την πολυτέλεια, το ξενοδοχείο είναι ένα φιλόξενο ορμητήριο για ξεχωριστές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, σε μικρή απόσταση από τηνγοητευτική Δημητσάνα και τα μοναδικά αξιοθέατα του φαραγγιού του Λούσιου ποταμού.

Η είσοδος στο ξενοδοχείο ΘΕΙΣΟΑ ισοδυναμεί με την ανακάλυψη μιας πύλης στο χρόνο, όπου η νοσταλγία του χθές συνυπάρχει αρμονικά με τις σύγχρονες ανέσεις, και τις αναβαθμισμένες παροχές φιλοξενίας που προσφέρονται. Η ιδανική θέση αλλά και η εξαιρετική του αισθητική ανάγουν το ξενοδοχείο ΘΕΙΣΟΑ σε μαγευτική εμπειρία διαμονής που θα συναρπάσει και θα αναγεννήσει τις αισθήσεις. Η εσωτερική διακόσμηση υπογραμμίζεται μέ ένα country chic ύφος σε ανάλαφρους χρωματικούς τόνους και επίπλωση που προδαθέτει σε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Στο ισόγειο το μεγάλο lobby με τους αναπαυτικούς καναπέδες και το τζάκι αποτελεί χώρο συγκέντρωσης και συνάντησης για τους καλεσμένους ενώ η αίθουσα πρωινού με τον μπουφέ και τα μεγάλα παράθυρα είναι ιδανική για την απόλαυση του πλούσιου πρωινού. Η σπάνια περιμετρική θέα που προσφέρουν οι μεγάλες βεράντες και τα μπακόνια του ξενοδοχείου αναζωογοννούν το σώμα και το πνεύμα.