Κλείσιμο

5* Liostasi Hotel & Suites

Μάθετε τα πάντα για το 5* Liostasi Hotel & Suites. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

5* Liostasi Hotel & Suites

5* Liostasi Hotel & Suites

Η πολυτέλεια και η απαράμιλλη αισθητική χαρακτηρίζουν τα δωμάτια και τις σουίτες με θέα στη θάλασσα, που προσφέρει το ξενοδοχείο Liostasi. Πρόσφατα ανακαινισμένα, τόσο τα δωμάτια, όσο και οι σουίτες του πολυτελούς αυτού ξενοδοχείου, συνδυάζουν την παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με σύγχρονες ανέσεις υψηλών προδιαγραφών. Τη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης Αντώνης Καλογρίδης, φλερτάροντας με την παράδοση, τη μοντέρνα αισθητική και τη ζεστή φιλόξενη ατμόσφαιρα του νησιού. Οι τρεiς νέες σουίτες, η Elegant Σουίτα, η Deluxe Σουίτα και η Σουίτα Liostasi, όλες με κοινόχρηστη πισίνα, είναι έτοιμες για χρήση, προσφέροντας πρόσθετες ανέσεις στους εκλεκτούς επισκέπτες. Εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες παροχές και ανέσεις, το εξαιρετικό αυτό ξενοδοχείο αποτελεί ιδανική επιλογή για μια ονειρική πολυτελή διαμονή στην Ίο.
Η κομψή διακόσμηση, οι ξεχωριστές λεπτομέρειες και η ζεστή αύρα που αποπνέουν τα εξαιρετικά δωμάτια του εκπληκτικού αυτού ξενοδοχείου με θέα στη θάλασσα συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό ηρεμίας και γαλήνης. Οι επισκέπτες που αναζητούν πολυτελή δωμάτια στην Ίο με θέα στη θάλασσα πρόκειται να απολαύσουν μια πραγματικά ευχάριστη και χαλαρωτική διαμονή πέρα από τις προσδοκίες τους. Οι εκλεκτές επιλογές δωματίων, οι μοντέρνες εγκαταστάσεις και παροχές σε συνδυασμό με την απαράμιλλη θέα και το μαγευτικό τοπίο καθιστούν αυτό το ξενοδοχείο τον απόλυτο προορισμό για ανεπανάληπτες διακοπές στις Κυκλάδες.