Κλείσιμο

Alpen House

Μάθετε τα πάντα για το Alpen House. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Alpen House

Alpen House

Το Ξενοδοχείο Alpen House εντυπωσιάζει με το επιβλιτικό κτίσμα που χαρακτηρίζεται από την αυθεντική ατμόσφαιρα και αισθητική του. 

Οι φιλοξενούμενοι του Alpen House διακατέχονται από ένα μοναδικό αίσθημα φιλοξενείας και εξυπηρέτησης από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα βρεθούν στα ΔΩΜΑΤΙΑ του Ξενοδοχείου, καθώς εμέίς ,έχουμε σαν πρώτο μέλημα μας την απόλυτη δική σας εξυπηρέτηση και ικανοποίηση.

Τα δωμάτια και οι πολυτελείς σουίτες του ALPENHOUSE αποτελούν ορόσημο στο χώρο της φιλοξενίας στην Ελλάδα. Η αίσθηση της μοναδικότητας και της καλαισθησίας κυριαρχούν σε όλους τους χώρους του Ξενοδοχείου, αλλά και σε κάθε δωμάτιο ξεχωριστά αφού καθένα διαθέτει τη δική του διακόσμηση, καθιστώντας το διαφορετικό και ιδιαίτερο.

Η διακριτική πολυτέλεια των δωματίων του Ξενοδοχείου ALPENHOUSE αποκτά νέα διάσταση. Δωμάτια που φροντίζουν να διατηρούν την υψηλή ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια ενώ παράλληλα αποπνέουν έναν αέρα ανανέωσης και ζωντάνιας. Τα ιδιαίτερα λειτουργικά δωμάτια του Ξενοδοχείου, με τις ξύλινες οροφές και τα μεγάλα παράθυρα που προσφέρουν απεριόριστη θέα στην Αράχωβα και στο Δελφικό τοπίο.