Κλείσιμο

OUT OF THE BLUE Capsis Elite Resort

Μάθετε τα πάντα για το OUT OF THE BLUE Capsis Elite Resort. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

OUT OF THE BLUE Capsis Elite Resort

OUT OF THE BLUE Capsis Elite Resort

Τα δωμάτια, οι σουίτες και οι βίλλες μας στην Κρήτη είναι ένας πολυτελής μικρόκοσμος ατέλειωτων επιλογών , μοναδική στη Μεσόγειο..

  • Πολυτελές και φιλικό προς το περιβάλλον παραθαλάσσιο ξενοδοχείακό συγκρότημα στην Κρήτη, χτισμένο σε μία 2 167.000m2 ιδιωτική χερσόνησο με 5 ξενοδοχεία διαφορετικού design και χαρακτήρα.
  • Στο συγκρότημα περιλαμβάνεταί το μοναδικό ξενοδοχείο All-Suite με τη μεγαλύτερη ποικιλία σε ιδιωτικές σουίτες, μεζονέτες και βίλες με ιδιωτική πισίνα
  • Ιδανικό για οικογένειες με παιδιά. Περιλαμβάνει το Μινωνικό Πάρκο Ψυχαγωγίας Capsis, το μοναδικό μυθολογικό πάρκο στην Ελλάδα μέσα στις εγκατάστασεις ενός ξενοδοχείου.
  • Μια μοναδική περιοχή στην Κρήτη καθώς το ξενοδοχείο είναι περιτριγυρισμένο από θάλασσα, βρίσκεται μόλις 25 λεπτά μακριά από το αεροδρόμιο και την πόλη του Ηρακλείου και σε στρατηγική θέση στο κέντρο του νησιού, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλους τους αρχαιολογικούς και πολιτιστικούς χώρους.
  • Ένα μοναδικό κέντρο υγείας και ευεξίας που προωθεί την αποκλειστική συνεργασία με την δίαιτα Dukan στην Ελλάδα, Valmont θεραπείες στην Κρήτη, και το μοναδικό ξενοδοχείο που εφαρμόζεται Ultherapy