Κλείσιμο

Blue Green Bay

Μάθετε τα πάντα για το Blue Green Bay. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Blue Green Bay

Blue Green Bay

Σε ένα από τα πιο μαγευτικά τοπία της Σκοπέλου, στον καταπράσινο κόλπο του Πάνορμου, και σε μία απόσταση 16 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της Χώρας της Σκοπέλου, το έτος 2009 δημιουργήσαμε το  Blue Green Bay. Το συγκρότημα είναι κτισμένο μέσα στην γαλήνια  αγκαλιά του ορμίσκου, επάνω στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία και αποτελεί μια πραγματική όαση ξεκούρασης, άνεσης και απόλαυσης της κρυστάλλινης  θάλασσας.

Αποτελείται συνολικά από 16 δωμάτια (δίκλινα, τρίκλινα, στούντιο, ολοκαίνουριες ανακαινισμένες σουίτες και μια διώροφη μεζονέτα , όλα καλαίσθητα, με την απάνεμη παραλία να ξεδιπλώνεται  μπροστά τους και γύρω της πεύκα που φθάνουν ως την θάλασσα, συνθέτουν μια εικόνα απερίγραπτης αιγαιοπελαγίτικης  ομορφιάς.  Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κλιματιστικό, τηλεόραση, μικρό ψυγείο, τηλέφωνο , δωρεάν Wi –Fi και προϊόντα μπάνιου.

Από την βεράντα των δωματίων, οι φιλοξενούμενοι έχουν το προνόμιο να απολαμβάνουν την θέα της μεγάλης πισίνας και της Παραλίας του Πάνορμου με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.  Η πισίνα του καταλύματος είναι η μεγαλύτερη στο νησί και διατίθενται δωρεάν στους φιλοξενούμενους μας, ομπρέλες και ξαπλώστρες της παραλίας.


Η ομορφιά των κτιρίων και του τοπίου, σε συνδυασμό με τις ανέσεις  που σας προσφέρουμε, θα κάνουν τις διακοπές σας μια αξέχαστη εμπειρία.

Tο Blue Green Bay αγκάλιασε την πρωτοβουλία «Ελληνικό Πρωινό», αποκτώντας το σχετικό σήμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.