Κλείσιμο

Amfitriti Palazzo Luxury Hotel

Μάθετε τα πάντα για το Amfitriti Palazzo Luxury Hotel. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Amfitriti Palazzo Luxury Hotel

Amfitriti Palazzo Luxury Hotel

Το Αμφιτρίτη Palazzo είναι ένα γοητευτικό ξενοδοχείο στην παλιά πόλη, το οποίο σας τοποθετεί στην καρδιά της πολιτιστικής κληρονομιάς της διάσημης πόλης του Ναυπλίου.

Όταν η αγάπη για σύγχρονη διακόσμηση συναντά την ιστορία το αποτέλεσμα είναι το πιο κομψό boutique ξενοδοχείο στην πόλη. Κρυμμένο μέσα στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου, κάτω από το κάστρο της Ακροναυπλίας, σε ένα νεοκλασικό κτίριο που βρίσκεται σε τέλεια αρμονία με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της παλιάς πόλης, το Αμφιτρίτη Palazzo σας προσκαλεί να απολαύσετε την πολυτέλεια και την απίστευτη θέα.

Η μοναδική θέα, μαζί με την ατμόσφαιρα σίγουρα θα ξυπνήσει κάθε ρομαντικά συναισθήματα που κρύβεται μέσα σας.
Όλα τα δωμάτια χαρακτηρίζονται από κομψή αρμονία, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Από το ξενοδοχείο έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημαντικά αξιοθέατα και τους αρχαίους θησαυρούς της περιοχής, την Επίδαυρο, τις Μυκήνες, την Τίρυνθα.

Όλα όσα έχει να προσφέρει η παλιά πόλη του Ναυπλίου είναι σε μικρή απόστασε από το ξενοδοχείο. Μουσεία, τα τρία κάστρα - Παλαμήδι, Ακροναυπλία και Μπούρτζι - γκαλερί, εστιατόρια, μοντέρνες μπουτίκ και μπαρ.

Η ρεσεψιόν του ξενοδοχείου θα χαρεί να σας βοηθήσει με οδηγούς της πόλης, τουριστικές πληροφορίες και προτάσεις για την εξερεύνηση της ιστορικής περιοχής της Αργολίδας, αλλά και ευρύτερα.

Μόλις μερικά βήματα πάνω, το κάστρο σας περιμένει να το εξερευνήσετε.