Κλείσιμο

Hellas Country Hotel

Μάθετε τα πάντα για το Hellas Country Hotel. Δείτε λεπτομέρειες για την Διαμονή σας, Φωτογραφίες των εγκαταστάσεων, χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας!

Hellas Country Hotel

Hellas Country Hotel

Περιτριγυρισμένο από πυκνά δάση ελάτης και καστανιάς, με φόντο την κοιλάδα του ποταμού Καρπενησιώτη, το Hellas Country υπόσχεται μοναδικές στιγμές πολυτέλειας, χαλάρωσης και γαλήνης.

12 χλμ. από το Καρπενήσι, στο Μικρό Χωριό της Ευρυτανίας, του δεύτερου ορεινότερου προορισμού της Ελλάδας.

Συνδυάζοντας άψογα την τοπική αρχιτεκτονική με την πολυτέλεια, σε μια πανδαισία χρωμάτων και ιδιαίτερη «αισθητική», το ξενοδοχείο κλέβει την καρδιά κάθε επισκέπτη!

Διαμονή στο Hellas Country

Για την διαμονή σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 20 δίκλινα (εκ των οποίων τα 8 είναι connecting), 5 σουίτες και 4 τρίκλινα.

Τα δωμάτια κατατάσσονται σε 3 ομάδες.

Στον "Ήλιο": Τα δωμάτια Ήλιος αγναντεύουν την κορυφή του όρους Καλιακούδα, όπου το χιόνι δεν λιώνει σχεδόν ποτέ και οι αχτίδες του ήλιου φωτίζουν πρώτη το χάραμα και τελευταία το σούρουπο.

Η θαυμάσια θέα από τις βεράντες των δωματίων μαζί με την αρμονία των ζεστών αποχρώσεων του μελιού, του κίτρινου και του καφέ που επικρατεί στο εσωτερικό τους κάνει την διαμονή σε αυτά μια εμπειρία αλησμόνητη.

Στην "Ραψωδία": Τα δωμάτια Ραψωδία βρίσκονται κάτω από την βουνοπλαγιά της Χελιδόνας, σε απόσταση αναπνοής από τα ελατά. Η φιλική αίσθηση των γήινων χρωμάτων στο εσωτερικό τους συνθέτει μαζί με τις κίτρινες, κόκκινες και πορτοκαλί αποχρώσεις των φύλλων μια αληθινή χρωματική ραψωδία.

Στον "Μύθο": Αντίκρυ τους, η κορυφή του Μεγάλου Χωριού δεσπόζει σε έναν πινάκα ομορφιάς που αποτελείται από το Όρος Καλιακούδα και τον Καρπενησιώτη ποταμό καθώς διασχίζει τη γη της Ευρυτανίας. Στο εσωτερικό των δωματίων αυτών κυριαρχεί το χρώμα του κοραλλιού.