Κλείσιμο

Μας Άρεσαν

To Tourism.gr σας παρουσιάζει ξενοδοχεία για όλα τα γούστα και απαιτήσεις των φίλων του.
Ζεστή φιλοξενία, μαγικές τοποθεσίες και ονειρική εξυπηρέτηση είναι τα κριτήρια για μια αξέχαστη εμπειρία, μερικά όμως έχουν κάτι ξεχωριστό!

Ξενώνας Χελυδορέα

Ξενώνας Χελυδορέα

Η ΧΕΛΥΔΟΡΕΑ βρίσκεται στα Τρίκαλα Κορινθίας, στα 1.100 μέτρα υψόμετρο του όρους Ζήρεια ή Κυλλήνη της Πελοποννήσου, σ' ένα ορεινό τοπίο ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς με θέα το Κορινθιακό. Απέχει μόνον 144 χλμ. από την Αθήνα & 25 λεπτά απ' το παραθαλάσσιο Ξυλόκαστρο.

Χτισμένη σε κατηφορική πλαγιά σε έκταση 2 στρεμμάτων η ΧΕΛΥΔΟΡΕΑ είναι προσανατολισμένη ΒΑ προς τον Κορινθιακό κόλπο και τα βουνά της Ρούμελης και ΝΑ-ΝΔ προς τις πλαγιές και βουνοκορφές της Ζήρειας.

Διαθέτει 14 δωμάτια (δίκλινα, στούντιο και σουίτες)με θέα τις πλαγιές, τα βουνά και τη θάλασσα. Το καθιστικό είναι πάντα φιλόξενο. Στο εστιατόριο-μπαρ σερβίρονται σπιτικές νοστιμιές. Η αίθουσα συνεδρίων διαμορφώνεται ανάλογα για ποικίλες δραστηριότητες. Ο καταπράσινος κήπος έχει άπλετη θέα στο Κορινθιακό και τα βουνά της Ζήρειας και της Ρούμελης.

Ο Ξενώνας προσφέρει ευχάριστη διαμονή σ' ένα καλαίσθητο και φιλικό περιβάλλον. Ταυτόχρονα αποτελεί ορμητήριο για άθληση και ψυχαγωγία ενώ εξυπηρετεί κι αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν εργασία με διακοπές.

Το ήρεμο φυσικό περιβάλλον και ο καθαρός αέρας του βουνού προσφέρονται για σωματική και ψυχική ανάταση & χαλάρωση, με την εξάσκηση της Yoga, του Tai Chi Chuan, της ρεφλεξολογίας, του χορού και της γυμναστικής.

Έχοντας υιοθετήσει εξ' αρχής μια περιβαλλοντοκεντρική νοοτροπία, ενημερώνονται και ευαισθητοποιούνται οι επισκέπτες μας για τη χλωρίδα, τη πανίδα, τα οικοσυστήματα του ορεινού όγκου της Κορινθίας και τη σημασία προστασίας του.

Η διοργάνωση θεματικών δρώμενων γίνεται με τη καθοδήγηση εκλεκτών συνεργατών. Μοναστήρια, εκκλησιές και ιστορικοί χώροι σε κοντινή απόσταση αναμένουν την επίσκεψη σας.