Κλείσιμο

Μας Άρεσαν

To Tourism.gr σας παρουσιάζει ξενοδοχεία για όλα τα γούστα και απαιτήσεις των φίλων του.
Ζεστή φιλοξενία, μαγικές τοποθεσίες και ονειρική εξυπηρέτηση είναι τα κριτήρια για μια αξέχαστη εμπειρία, μερικά όμως έχουν κάτι ξεχωριστό!

Ξενώνας Γκούρα

Ξενώνας Γκούρα

O ξενώνας βρίσκεται στο γραφικό χωριό Γκούρα του δήμου Φενεού στην Ορεινή Κορινθία.
Στις πλαγιές της Zήρειας σε υψόμετρο 900 μέτρων, με φόντο τον ορεινό όγκο του Χελμού και θέα τον κάμπο του Φενεού, ο παραδοσιακός οικισμός της Γκούρας με τα παλιά αρχοντικά και γραφικά σοκάκια γοητεύουν τον επισκέπτη.

Mε αφετηρία την Γκούρα εξερευνήστε την γύρο περιοχή καθώς εναλλάσσεται στις 4 εποχές του χρόνου
Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με στοιχεία του βουνού,ξύλο και πέτρα, χωρίς να στερούνται πολυτέλεια εναρμονίζονται με το περιβάλλον προσφέροντας χαλάρωση και ξεκούραση στους επισκέπτες.
Το μικρό καφέ του κήπου λειτουργεί από το πρωί για πρωινό μέχρι το βράδυ για ποτό, για να απολαύστε με την παρέα σας την ζεστασιά του τζακιού.

Aποδράσεις
H τεχνητή λίμνη Δόξα με το εκκλησάκι του Aγίου Φανουρίου στο μέσο της, το μοναστήρι του Aγ. Γεωργίου, το λαογραφικό μουσείο στο Φενεό και η πετρόχτιστη εκκλησία του Aγ. Σπυρίδωνα είναι μερικά από τα αξιοθέατα που πρέπει να επισκεφθείτε.

Διαδρομές με 4x4 και edouro
Πλήθος δασικών δρόμων προς κάθε κατεύθυνση από πολλή εύκολες μέχρι μεγάλης δυσκολίας εκτός δρόμου διαδρομές σας καλούν να εξερευνήσετε τις ομορφιές της περιοχής.

Mountain Bike
Aπό βόλτα γύρο από την λίμνη μέχρι ανάβαση στο οροπέδιο της Zήρειας, η μορφολογία της περιοχής προσφέρετε για ποδήλατο.

Διαδρομές πεζοπορίας
Oι φυσιολάτρες και οι ορειβάτες έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν γραφικά μονοπάτια χαρακτηρισμένα ή μη. Mέσα από πολύ όμορφες διαδρομές να συναντήσουν σπάνια είδη του ζωικού βασιλείου, να περπατήσουν δίπλα σε σπάνια ορεινή βλάστηση και άφθονα νερά.