Υλικά:
- 450 gr. αλεύρι φαρίνα
- 300 gr. τυρί φέτα
- 3 μεγάλα πορτοκάλια
- 150 ml. ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι του γλυκού baking powder
- Αλάτι
Εκτέλεση:
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C
- Σε ένα μεγάλο μπoλ βάζουμε το αλεύρι και κάνουμε μια λακούβα στο κέντρο
- Προσθέτουμε το αλάτι και το baking powder
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τον χυμό από τα πορτοκάλια, την φέτα τριμμένη σε μικρά κομμάτια και ανακατεύουμε καλά, να ομογενοποιηθούν τα υλικά
- Η ζύμη που θα πάρουμε θα είναι αρκετά σφιχτή
- Απλώνουμε την ζύμη σε ένα πολύ καλά λαδωμένο και αλευρωμένο ταψί, μετρίου μεγέθους
- Η ζύμη θα πρέπει να είναι σχετικά λεπτή
- Στρώνουμε καλά την ζύμη ομοιόμορφα και αλείφουμε την επιφάνεια με λίγο ελαιόλαδο
- Ψήνουμε περίπου για 40 λεπτά στους 180°C Κελσίου και μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια του