Υλικά
- 1 μοσχαρίσιο συκώτι κομμένο σε λεπτές φέτες
- Χυμό από 1 πορτοκάλι
- 1 κρεμμύδι
- 1 κτσ ξύδι βαλσάμικο
- Ελαιόλαδο
- 1 κτγ κορν φλαουρ (προαιρετικά)
- Αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση:
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζουμε ελαφρά το συκώτι και από τις 2 μεριές.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι το οποίο το έχουμε κόψει σε ροδέλες.
- Στη συνέχεια σβήνουμε με το βαλσάμικο.
- Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού και χαμηλώνουμε την ένταση του ματιού.
- Αναμιγνύουμε σε ένα ποτήρι κρασιού νερό με το κορν φλάουρ και το ρίχνουμε στο φαγητό για να δέσει η σάλτσα του, αν χρειάζεται.
- Σερβίρουμε ζεστό με φρεσκοκομμένο πιπέρι