Κλείσιμο

Συκώτι με σάλτσα πορτοκαλιού

Υλικά 

  • 1 μοσχαρίσιο συκώτι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • Χυμό από 1 πορτοκάλι
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 κτσ ξύδι βαλσάμικο
  • Ελαιόλαδο
  • 1 κτγ κορν φλαουρ (προαιρετικά)
  • Αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση:

  1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζουμε ελαφρά το συκώτι και από τις 2 μεριές.
  2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι το οποίο το έχουμε κόψει σε ροδέλες.
  3. Στη συνέχεια σβήνουμε με το βαλσάμικο.
  4. Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού και χαμηλώνουμε την ένταση του ματιού.
  5. Αναμιγνύουμε σε ένα ποτήρι κρασιού νερό με το κορν φλάουρ και το ρίχνουμε στο φαγητό για να δέσει η σάλτσα του, αν χρειάζεται.
  6. Σερβίρουμε ζεστό με φρεσκοκομμένο πιπέρι
comments powered by Disqus