Κλείσιμο

Greek Hospitality Awards 2018

Πολυάριθμες βραβεύσεις για το Εkdromi.gr και στα φετινά Greek Hospitality Awards 2018. Ο Ιωάννης Δημόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ekdromi.gr, στην ομιλία του κατά την έναρξη της τελετής, εξήρε τη συμβολή των βραβείων που έχουν καθιερωθεί ως θεσμός της ελληνικής τουριστικής αριστείας και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πολυετή πορεία του Εkdromi.gr το οποίο έχει 850.000 μέλη και πάνω από 440.000 φίλους στο Facebook,  έκανε λόγο για μια επιτυχημένη τουριστική χρονιά αλλά και για τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο Έλληνας επιχειρηματίας και δεν παρέλειψε να ανοίξει τα χαρτιά του αποκαλύπτοντας σημαντικές συνεργασίες με τους ομίλους της EUROBANK και του ΟΤΕ ,για την τοποθέτηση στην Κυπριακή αγορά και για την σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής.

Τόνισε τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Ekdromi.gr και την καθοριστική του συμβολή στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου προσφέροντας σημαντικές πωλήσεις στην low και mid season των ξενοδοχείων, πληρώνοντας πάντοτε άμεσα και τοις μετρητοίς και βεβαίως παρέχοντας μια τεράστια δωρεάν διαφημιστική προβολή. Επισήμανε την ανάγκη συνεργασίας όλων και έδειξε ως ανταγωνιστές μας όχι τους απέναντι συναδέλφους ξενοδόχους και πράκτορες , αλλά τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε ξένες χώρες με τελείως διαφορετικούς φορολογικούς συντελεστές, βάρη, εισφορές και χωρίς βεβαίως φόρο διαμονής και capital controls.Τέλος ανέφερε ότι τα βραβεία αυτά αποτελούν άλλη μια απόδειξη ότι δεν επαναπαυόμαστε ως χώρα και ότι η ελληνική ψυχή και επιχειρηματικότητα προχωράει μπροστά.

To Ekdromi.gr διακρίθηκε με 2 Gold Βραβεία στις κατηγορίες Best Internet Sales Channel και Best Greek Hotel Marketing Strategy και με Silver Βραβείο στην κατηγορία Best Hotel Marketing & Social Media Provider!

Τα βραβεία Greek Hospitality Awards διοργανώνονται από την ETHOS MEDIA A.E. και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

 

comments powered by Disqus